food schalen – Epicurean Digital Kitchen Scale, 2017

Van al het voedsel schalen op onze side-by-side vergelijking grafiek, de levensgenieter Digital Kitchen Scale is de meest stijlvolle. Het heeft een dikke, gebogen basis en een elegante glazen platform met een gewicht dat deze keuken schaal een fantastische wedstrijd zorgt voor een keuken met klasse. Hij presteert vrij goed ook. In onze tests, deze schaal scoorde bijna perfect voor de nauwkeurigheid en consistentie. Helaas, de beperkte eenheden hield het uit van de bekroonde grondgebied in onze review van de beste voedsel schalen beschikbaar.

Overzicht

Afgezien van zijn uiterlijk, deze schaal heeft een veel te graag. Het heeft een aanzienlijke gewicht capaciteit. U kunt items wegen zo zwaar als 18 pond met dit voedsel schaal. Slechts een andere schaal in onze review wedstrijden dit vermogen, en dezelfde fabrikant – Ozeri – maakt. Wanneer u een item weegt met deze schaal, verschijnt op het display een gewicht naar beneden tot 0,05 ounces te tonen. Hierdoor kan de schaal om een ​​zeer precieze gewicht verkregen.

De ronde, glazen weegplateau meet iets meer dan 35 vierkante inch. Hoewel dit is zeker niet de grootste weegzone we tegenkwamen, het biedt voldoende ruimte om bijna wegen elk ingrediënt u waarschijnlijk in een zelfbereide maaltijd op te nemen bent.

In onze nauwkeurigheid en consistentie test, deze schaal uitgevoerd net zo goed of beter dan de beste eten schalen in onze review. Het scoorde uitstekend voor nauwkeurigheid, waardoor de exacte gewicht voor elk item in onze controlegroep. Hij scoorde een bijna perfecte score in onze consistentie testdoeleinden waardoor twee inconsistent gewichten van de 25 weegt.

Het enige gebied waar deze schaal valt kort is in de eenheden het is in staat de weergave. Alleen gram, ounces en ponden worden getoond in dit voedsel schaal. Dit is prima, omdat de meeste recepten die u waarschijnlijk tegenkomt zullen metingen in deze eenheden te tonen bent. Echter, andere schalen we beoordeeld hebben de mogelijkheid om gewicht te geven in kilogram, fluid ounces en milliliter.

De levensgenieter is een erg knap, nauwkeurige en consistente voedsel schaal. Zijn zware gewicht capaciteit, grote wegen gebied en nauwkeurige metingen maken deze schaal een nuttig instrument voor elke fijnproever, dieter of thuis chef-kok. enkelvoud nadeel Deze schaal is zijn kleine selectie van gewicht metingen om uit te kiezen.