faxen dienst – MyFax 2017

De online fax service biedt verschillende rekening-management functies, waaronder wachtwoordbeveiliging, lokale en gratis faxnummers, auto-opnieuw verzenden, en op verschillende manieren toegang tot ondersteuning. De basis fax service kunt u maar liefst 100 pagina’s fax versturen en ontvangen maar liefst 200 voor teveel kosten van 10 cent per pagina trap.

Overzicht

MyFax biedt een eenvoudige prijsstructuur zonder setupkosten. Elk van de plannen wordt geleverd met alle functies die worden geboden door de service. Voor degenen die niet willen om de maandelijkse kosten te betalen, deze dienst kunt u een jaarplan te kiezen en geld te besparen. De maandelijkse abonnement en 10-cent overmaat kosten zijn concurrerend met de top-rated online fax services.

MyFax biedt plaats aan degenen die een hoog niveau van veiligheid nodig met SSL-codering en aanvullende data-encryptie-methoden. Het werkt met elke fax machine, dus er is geen zorgen te maken over hardware compatibiliteit. Het voorziet levering bevestiging en integreert met Microsoft Outlook. Een ander kenmerk is de mogelijkheid om MyFax gebruik van draagbare apparaten, zoals tabletten en mobiele telefoons. Zowel de online interface en de mobiele platform zijn schoon en gemakkelijk te gebruiken, zodat beginners direct kan beginnen faxen met deze software.

Verzenden en ontvangen van faxen via MyFax is net zo eenvoudig als het versturen van een e-mail met een bijlage. De dienst zet het lichaam van de e-mail naar een begeleidende brief en de bijlage is het lichaam van de fax. Inkomende faxen komen als een e-mail met een bijlage. Deze online fax service slaat faxen voor onbepaalde tijd.

MyFax biedt gratis 24-uurs telefonische ondersteuning, e-mail ondersteuning en uitgebreide online help, inclusief demo’s en veelgestelde vragen. We namen contact op steun talloze malen van deze dienst via telefoon en e-mail. MyFax reageerde op onze vragen snel. De behulpzame medewerkers gaven ons hoffelijke antwoorden die hun hoge niveau van deskundigheid aangegeven.

De dienst kennisbank heeft veelgestelde vragen, tutorials, contactgegevens en video tutorials gemakkelijk te vinden. U kunt de antwoorden op uw vragen over de website in minder tijd te vinden dan het zou duren om een ​​medewerker van de klantenservice te praten.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een internet fax service, MyFax biedt de meeste functies en fax volkstuinen voor de prijs. Compatibiliteit met mobiele en desktop-apparatuur, in combinatie met stellaire steun, maakt de dienst een goede keuze als je een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken faxen plan.