elementaire wetenschap software – Kid Science: Science Fun

Selectsoft’s Kid Science: Science Fun is elementaire wetenschap software ontworpen om kinderen kennismaken met een aantal fundamentele wetenschap concepten via 12 hands-on experimenten kinderen zelf kunnen uitvoeren. De wetenschappelijke projecten zijn relatief eenvoudig, en ze meestal gebruik van items die gemakkelijk te verkrijgen zijn. Misschien vindt u de meeste van hen al net liggen rond het huis. Hoewel de interface is niet zo glad als een aantal van de andere programma’s die we beoordeeld, dat is echt gewoon een kwestie van cosmetica. De experimenten in deze toepassing zijn educatieve en plezier. En tot krediet van de auteur, elk project hier is uniek; het programma niet materiaal herhaal van andere titels in Selectsoft’s Kid Science lijn.

leermiddelen

Het belangrijkste leermiddel in Kid Science: Science Fun is de 12 hands-on learning activiteiten. Voor elk experiment, kunnen de kinderen gedetailleerde instructies en educatieve uitleg over de wetenschap achter de projecten te lezen. De verklaringen zijn niet zo kindvriendelijk als andere toepassingen die we beoordeeld, maar met wat hulp, moeten kinderen in staat zijn om de wetenschappelijke concepten te begrijpen. Het merendeel van de activiteiten te gebruiken gemakkelijk te vinden huishoudelijke artikelen zoals water, een rubberen band, papier, plakband, een 100 watt lamp, citroensap, punaises, ballonnen en een kaart.

Elk project pagina bevat instructies voor het experiment, een uitleg van de wetenschap achter de resultaten (het beantwoorden van de belangrijke ‘waarom is dit gebeurd?’), En een optie om de instructies en toelichting-voor het geval je niet uit te printen willen experimenteren met oppervlaktespanning water naast uw computer!

Naast de tekst, elk project pagina toont een foto daarmee verband houdt. Echter, deze toepassing mist elke extra leermiddelen. We misten de video component, verklarende woordenlijst en overzichten die aanwezig zijn in andere toepassingen.

Deze elementaire wetenschap software is ontworpen om een ​​brede introductie in verschillende wetenschappelijke terreinen geven. Experimenten dekken concepten van de life science, aardwetenschappen, astronomie, chemie, fysica, enz. De kinderen worden onderwezen in het ontwerpen van papieren vliegtuigjes, het bouwen van een zonnewijzer en schrijven geheime boodschappen met citroensap. Door middel van deze applicatie, zullen kinderen ook leren een beetje over de luchtdruk, de groei van planten, licht, breking, kleur en water.

Kid Science: Science Fun is eenvoudig te installeren en uit te voeren. Navigeren door het programma is eenvoudig, en het is eenvoudig van waar je bent naar waar je wilt zijn te krijgen. De controls zijn goed gelabeld en intuïtief.

onderwerpen

Een aantal van de projecten zijn eenvoudiger dan andere. Er is voor elk wat wils, maar jongere kinderen kunnen hulp nodig het vinden van de projecten die het meest geschikt om hun niveau zal zijn.

Kid Science Wetenschap Fun komt niet met enige gedrukte documentatie. Selectsoft biedt technische ondersteuning via hun website, maar je moet registreren om een ​​verzoek om ondersteuning in te dienen.

Deze elementaire wetenschap software biedt 12 hands-on learning projecten aan de wetenschap concepten te introduceren aan kinderen. Het programma heeft de introductie zegt: “Aan de slag in de wetenschap is simpel. Alles wat je nodig hebt is de aard van de geest die zich afvraagt ​​over de dingen en de wens om nieuwe dingen te proberen.” Elk kind met deze kenmerken zullen genieten van de projecten in Kid Science Wetenschap Fun, en ze zullen een beetje iets over langs de weg te leren.

Makkelijk te gebruiken

Ondersteuning / Documentatie

Overzicht