elektronische whiteboards – Best Rite 2017

De Best-Rite OneBoard interactive whiteboard is een open-architectuur elektronische whiteboard. Het is verkrijgbaar in grijs en off-witte kleuren en met of zonder een draadloze set.

Deze interactieve whiteboard heeft een 77-inch schriftelijk oppervlak bedekt met porselein. De porseleinen-stalen bord is steviger dan-melamine elektronische whiteboards en het meest geschikt voor gebruik in de klas. Hij weegt 79 pond, staat op 50 inch en is 1,25 inch dik. De whiteboard maakt gebruik van infrarood LED-cell touch-technologie om de beweging te volgen over het oppervlak en heeft een hoge sampling rate van 120 punten per seconde.

Het wordt aangesloten op een pc met een USB 2.0-poort en is compatibel met Windows en Mac-computers, maar niet Linux-systemen. Hoewel het ondersteunt maximaal vier mensen interactie met deze gelijktijdig, is de OneBoard geen ondersteuning voor de multi-user modus als in combinatie met computers met Mac OS X en hoger. In tegenstelling tot de meerderheid van de interactieve whiteboards beschikbaar is, heeft de Best-Rite OneBoard interactive whiteboard niet met stylus pennen. In plaats daarvan kun je schrijven en tekenen op het evenals interactie met een verwachte inhoud met behulp van uw vingers, pennen en potloden, evenals dry-erase, semi-permanent, permanent en in water oplosbare markers.

In vergelijking met het model met een wit oppervlak, die met een grijze schrijfblad een mat scherm die schittering vermindert met 60 procent. Echter, terwijl u een droge doek of een gum kunt gebruiken om het oppervlak van de witte model schoon te maken, de grijze elektronische whiteboard vereist een natte doek schoon te maken.

De Best-Rite OneBoard interactive whiteboard is uitgerust voor draadloze presentaties. Echter, om deze functie in te schakelen hebt u de 3-pond draadloze USB-kit, die apart wordt verkocht. Als alternatief kunt u een model van de OneBoard met draadloze connectiviteit ingebouwd krijgen. Zelfs dan zou je nog extra hardware voor multimedia presentaties nodig hebben omdat deze interactieve whiteboard heeft geen geïntegreerde luidsprekers.

Het meest opvallende aspect van de Best-Rite OneBoard interactive whiteboard is de open-source architectuur. De software is niet alleen eenvoudig maar ook uitstrekbaar ontgrendeld. Dit betekent dat uw inhoud niet is gebonden aan een bepaalde software platform en kan eenvoudig worden geëxporteerd, waar u het wilt. Echter, de open architectuur aard van deze slimme whiteboard betekent ook dat het niet volledig compatibel met bepaalde randapparatuur en proprietary software die wordt gebruikt in klaslokalen kan zijn. Daarnaast is het zeer onwaarschijnlijk dat MooreCo Inc., het moederbedrijf van Best-Rite, zal in staat zijn om iedere potentiële probleem met betrekking tot de compatibiliteit met derden en legacy whiteboard accessoires op te lossen, in aanvulling op de software die u kunt gebruiken met hun OneBoard.

De Best-Rite OneBoard interactive whiteboard is een aanpasbaar elektronisch whiteboard dat er geen speciale pennen vereist en werkt met de hardware die je al hebt. Echter, voor een interactief whiteboard zonder pen, PC en de projector, het is nogal duur en is vrij eenvoudig.