elektronische vertaler – Atlas SD302, 2017

De Atlas SD302 elektronische vertaler is een handige, lichtgewicht apparaat dat u kunt gebruiken tijdens het reizen om woorden en zinnen te vertalen. Het kan ook helpen om een ​​nieuwe taal te leren. Hoewel het ondersteunt slechts twee talen, de mogelijkheid voor het afspelen van audio-vertalingen onderscheidt het van typische draagbare taal e-woordenboeken.

Overzicht

Met de Atlas SD302, kun je vertalen Engels naar Arabisch en Arabisch naar het Engels. Hoewel niet zo divers als andere elektronische vertalers dat er veel meer talen huis, het biedt de mogelijkheid voor het afspelen van audio van woorden en zinnen voor meer accurate communicatie. Dit helpt je ook om te leren hoe je woorden beter te spreken bij het leren van Engels of Arabisch. Naast het afspelen van audio, vertalingen verschijnen op het apparaat kleine tekst uitlezing scherm.

In tegenstelling tot de beste elektronische vertalers, heeft de Atlas SD302 niet ondersteunt spraak-naar-tekst herkenning. Je moet woorden en zinnen handmatig typen in het toetsenbord van het apparaat. De opname van een spell-check functie zorgt ervoor dat de vertalingen correct zijn, het verminderen van het risico te worden begrepen als je probeert te communiceren.

Bonus reizen kenmerken van de vertaler zijn een wereld klok die de tijd in verschillende steden wordt over de hele wereld, een unit converter, een kalender en een alarm voor herinneringen. Er is geen garantie opgenomen wanneer u de Atlas SD302 te kopen, en de enige steun die is de informatie die u via de meegeleverde handleiding te vinden. Daarnaast kunt u de handleiding in PDF-formaat te downloaden van de site van de fabrikant.

De Atlas SD302 is een handig apparaat als je alleen op zoek te vertalen Engels naar Arabisch, of vice versa. De opname van spraak weergave is een handige functie, zoals spellingcontrole functionaliteit en toegevoegde reizen functies die u helpen herinneringen instellen tijdens het reizen. Echter, het ontbreken van een garantie of technische ondersteuning ertoe leiden dat u overwegen de aankoop van een andere taal vertaler apparaat.