elektronische stem-wisselaars – Philmore 2017

De Philmore 80-105 Voice Changer Kit is een DIY elektronische stem-wisselaar gemaakt als een kit door Philmore-Datak. Het is eigenlijk een printplaat met de benodigde stemmen wijzigen delen. Deze kit bestaat uit een eenvoudige, lichtgewicht elektronische circuit board. De printplaat is kaal, dus je moet een huis te bouwen voor het zo goed als zijn componenten. Het heeft een IC, weerstanden, condensatoren, I / O poorten, en een luidspreker en een microfoon. Daarom is de Philmore 80-105 is een analoge circuit board die u kunt gebruiken om uw eigen draagbare voice-wisselaar te bouwen.

De spreker die bij deze barebones board is een vintage luidsprekerconus, en de microfoon is ook een open akoestisch mondstuk. Hoewel deze van een bouwpakket worden verwacht, het verlaten van de raad van bestuur en de bijbehorende accessoires onbeschermd verhoogt de kans op schade. De Philmore 80-105 Voice Changer Kit draait op een 9-volt batterij transistor. Dit is niet in de kit, zodat je voeg de prijs van deze batterij om de kosten van de inrichting. Een transistor batterij voegt ook veel gewicht aan de raad.

Deze DIY stem modulator kan vibrato toe te voegen aan uw stem en verander de toon op en neer. Een vibrato is een geluidseffect dat produceert herhaalde pulsaties in de toonhoogte van een stem. Het introduceert trillingen in een stem en vermommingen een aantal van de onderscheidende kenmerken van de stem van de spreker. De tonale verandering die door de Philmore 80-105 Voice Changer Kit is eerder beperkt omdat er geen knop om het te controleren – het ofwel gaat omhoog of omlaag. In combinatie met het vibrato-effect, kan dit apparaat maakt je klinkt als een robot. De fabrikant belooft dat de Philmore 80-105 zal maken vrouwen klinken als mannen en vice versa. Echter, zonder nauwkeurige controle over de toonhoogte en timbre van een stem, is er geen manier om te garanderen dat het zo zal doen voor iedereen. Met beperkte controle over de toon van de stem en de nadruk op het produceren robotachtige stemmen, kan de Philmore 80-105 niet worden aangemerkt als een professionele voice-wisselaar.

De Philmore 80-105 Voice Changer Kit is een basiskit dat sommige DIY vaardigheden vereist om te zetten in een elektronische stem-wisselaar. De beperkte controle en analoge componenten beperkt de toepassing ervan. Echter, als je houdt van DIY projecten en willen een nieuwigheid box te bouwen voor vermommen uw stem, de Philmore 80-105 is een goede keuze.