elektrische rolstoelen – Trots Jazzy 600 2017

De Jazzy 600 ES door Pride Mobility Products Corp. maakt het gemakkelijk voor mensen om te verhuizen van de ene plaats naar de volgende of binnenshuis of buitenshuis. Deze elektrisch bediende rolstoel kan reizen tot 4 mph en kan meer dan 16 mijl te reizen op een enkele batterijlading. Daarnaast heeft het een kleine draaicirkel en een uitstekende garantie. Het is echter ontbreekt een aantal functies en heeft een aantal nadelen bij andere elektrische rolstoelen.

Overzicht

Deze gemotoriseerde rolstoel kan oplopen tot 4 mph, dat is de gemiddelde snelheid die u vinden op veel elektrische rolstoel modellen. De levensduur van de batterij is beter dan gemiddeld: Je kunt meer dan 16 mijl te reizen op een enkele batterijlading. Goede rolstoelen kunnen gaan ongeveer 15 mijl, en het beste kan gaan ongeveer 19 mijl op een enkele lading.

21-inch draaicirkel van de rolstoel is ook indrukwekkend. Dit is een van de kortste draaien we opgenomen. De scherpere bochten kan de stoel gemakkelijker binnen rond te bewegen in kleine kamers en rond hoeken. Bovendien, als je buiten bent, kan dit model steile hellingen of kwaliteiten te klimmen op een 7,5 graden. De gemiddelde gemotoriseerde rolstoel klimt op een 6 graden.

Het ontwerp van deze elektrische rolstoel is vrij basic. Het wordt geleverd met functies, zoals een veiligheidsgordel en joystick. Het beschikt over tal van padding op de zitting, rugleuning en hoofdsteun. Echter, de spatborden zijn alleen beschikbaar in één kleur – rood. Bovendien is dit product is zwaar. Hij weegt ongeveer 240 pond, waardoor het een van de zwaarste elektrische rolstoelen van elke we beoordeeld. Dit model heeft een gewicht van de berijder capaciteit van 300 pond, en het model meet 42 duim lang, 24,5 inch breed en 35,5. inches lang.

De garantie is uitstekend: Het frame wordt gedekt door een levenslange fabrieksgarantie en de elektronische componenten worden gedekt voor 13 maanden. Dit is een van de beste garantie zagen met elektrische rolstoelen.

De Jazzy 600 ES kan u helpen manoeuvreren rond binnenshuis gemakkelijk met een kleine draaicirkel. Het is ook een uitstekende optie voor gebruik buitenshuis als het kan gaan ongeveer 16 mijl op een enkele batterijlading en kan een 7,5-graden helling te beklimmen. Er is maar één kleur optie, en een lichtgewicht ontwerp zou het transport gemakkelijker te maken. Echter, als je nodig hebt om gewoon rond en je wilt een stoel met veel vermogen, de Jazzy 600 ES kan een uitstekend hulpmiddel om u te helpen.