Edgers – Cub Cadet Edger 2017 – Top Tens

De Cub Cadet LE 100 Edger / Trencher veelzijdigheid maakt uw erf en tuin opruimen makkelijker. Wanneer u verschillende soorten randen te doen, zoals langs de stoeprand, rond bloementuinen en in gebieden waar de stoep hoger is dan het gazon, de in hoogte verstelbare instellingen kunt u de taak te volbrengen. Deze maaier heeft meerdere opties voor het snijden diepte en bladhoek, in aanvulling op de verstelbare wielen die u in staat om een ​​voorsprong snel te snijden.

Dit gas edger heeft een zelfslijpende 9-inch mes met drie tips en zes de diepte-instellingen in staat randen en graven. De heavy-duty mes is riem aangedreven. De zelfslijpende functie zorgt ervoor dat de machine relatief weinig onderhoud, en de drie-positie afschuining hoeken kunt u naar de rand tuin bedden de manier waarop je kiest. Met zes diepte-instellingen om uit te kiezen, kunt u kiezen of u uw bezuinigingen van 1 inch tot 2,25 inch diep. Het heeft het vermogen om het gras taps langs een wandelpad. Het is ook uitgerust met een offset dek, zodat u makkelijk kunt trimmen tegen hekken en muren. Het graven van sleuven kit is inbegrepen.

Vier wielen kantensnijder wordt een paar van 7-inch wielen vooraan en twee 8-inch wielen aan de achterkant voorzien van kogellagers. De coverbanden zorgen voor een goede grip en voeg aan de stabiliteit van de machine.

In plaats van een drukknop starter wordt het gazon kantensnijder uitgerust met een terugslag starter met een verhoogde handgreep voor gebruiksgemak. De Cub Cadet motor levert de kracht en biedt goede prestaties, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Het gewicht van dit gas edger is 65 pond, maar de vier wielen te compenseren op vlak terrein. Het heeft een inklapbare handgreep, dus je kunt het apparaat minder ruimte innemen in de opslag. Geen montage nodig op deze Edger; alles wat je hoeft te doen is het gas er op en ga nadat u de handleiding te lezen.

Een drie jaar beperkte residentiële garantie komt met deze machine. U kunt ook een uitgebreide garantie, die u helpt uw ​​investering te beschermen voor een langere periode aan te schaffen.

De Cub Cadet LE 100 Edger / Trencher is gemakkelijk te starten en te bedienen. Het laat een mooie schone rand, als het hakt door gras en wortels gemakkelijk.