e-mail marketing service – MailChimp 2017

MailChimp is uniek in zijn vermogen om e-mail marketing te combineren met humor. U vindt op bijna elke pagina een link naar een grappige YouTube-video. U zult ook merken dat MailChimp heeft alle functies die je nodig hebt om een ​​effectieve e-mail marketing campagne te maken.

Overzicht

Met MailChimp, zal uw abonnees in staat zijn om eenvoudig verbinding te maken met social networking pagina’s om uw e-mail marketing campagnes te delen. U zult ook in staat zijn om sociale netwerken te gebruiken in combinatie met uw e-mail reclame. In een klik, zult u in staat om te sturen een e-mailcampagne en update uw sociale netwerken, zoals Facebook, Twitter, Tumblr en Delicious, met de meest recente informatie. U kunt ook zien wie heeft getweet over en vond uw bedrijf.

Uw e-mails kunnen er anders uitzien, afhankelijk van de e-mailclient van uw abonnee toepassingen (Gmail, Hotmail, Outlook, Yahoo, Apple Mail en nog veel meer). Om deze reden kan MailChimp de 10 meest populaire e-mailprogramma’s die uw abonnees gebruik te bepalen. MailChimp biedt u een voorbeeld van hoe uw e-mail zal verschijnen in elk van deze formaten, zodat u kunt er zeker van zijn dat u het verzenden van een e-mail die geweldig elke keer zal kijken. Dit is echter een betaalde functie.

Met MailChimp, kunt u uw eigen HTML e-mail ontwerp toe te voegen of gebruik een van professioneel ontworpen sjablonen van de dienst. Je hebt honderden professionele, strak en eigenzinnige ontwerpen om uit te kiezen. U kunt afbeeldingen toevoegen en aanpassen van het ontwerp naar uw tevredenheid, als goed. U kunt de sjabloon voor verder gebruik later op te slaan. Voordat u sturen uw e-mail marketing campagne, MailChimp stuurt uw inhoud aan de Delivery Doctor. Deze functie MailChimp methodisch testen en hertests de campagne, om ervoor te zorgen dat er niets in de inhoud trekt een rode vlag die onvermijdelijk uw e-mail te sturen naar spam-map van uw abonnees. MailChimp zal uw spam score te controleren en op te sporen fouten in uw berichten ‘HTML-code.

MailChimp verzamelt en analyseert uw gegevens en zorgt voor een uitstekende visuele representaties van die gegevens in verschillende formaten. Interactieve grafieken geven de interactie met de klant met de e-mailcampagnes je hebt gestuurd. U kunt abonnee activiteit, sociale statistieken, klik prestaties en geavanceerde rapporten te bekijken, of bekijk een overzicht van alle informatie. De Open en klik Tracking richt zich op de HTML5 grafiek en stelt u in staat om uw abonnees groei zien. U kunt specifieke periodes markeren, inzoomen of opnieuw te tekenen de grafiek om verschillende informatie weer te geven. Als je nadenken wanneer MailChimp e-mail campagnes te sturen naar uw klanten, kunt u de Open raadplegen Klik in Tijd grafiek eerste, want het is het aantal abonnees die uw e-mails te lezen en op welk tijdstip ze lezen hen zal tonen. Opent op Locatie laat zien waar in de wereld uw abonnees.

De Abonnee activiteitenverslagen grafiek kan degene die je blik op de meest, zoals u kunt diep graven in de verzamelde gegevens in real time. U kunt zien wie de e-mail ontvangen, toen ze opende, de exacte links die zij geklikt, die de e-mail stuiterde of die niet open. Als uw e-mails stuiterde, MailChimp bepaalt automatisch welke abonnees van de e-mail opnieuw naar en welke abonnees moet gewoon permanent worden verwijderd uit uw lijst met contactpersonen. Klik Maps is onze favoriete analytische grafiek die u kunt openen vanuit MailChimp. Je bent in staat om de e-mail of nieuwsbrief die u verzonden naar uw abonnees in zijn geheel te zien, maar er is een clickmap overlay, zodat u kunt zien welke links uw abonnees op het meest.

De campagne Reach grafiek van MailChimp is eenvoudig, maar effectief. Je bent in staat om het totale aantal van uw e-mail marketing campagnes die uw klanten hebben geopend, uw potentiële klant te bereiken en het aantal views uw campagne koppeling kreeg op Twitter en Facebook te zien. U ziet ook het aantal retweets en houdt van de campagne ontvangen. Als u een e-commerce bedrijf te runnen, kan MailChimp’s e-mail marketing service uw verkoop van de eerste URL click track in uw e-mail campagne helemaal aan te schaffen. MailChimp heeft u bijna elk type grafiek, grafiek en de tabel gegeven om u te helpen meer succesvol e-mail marketing campagnes te ontwikkelen. MailChimp’s Analytics360 module stelt u in staat om doelen te stellen en te zien uw progressie. Dit rapport toont u ook de inkomsten van uw campagne heeft gemaakt en de return on investment.

Uw dashboard dient als hub voor alle dingen e-mail marketing. Hier kunt u al uw vroegere en huidige e-mail marketing campagnes, die u gemakkelijk kunt selecteren voor de vergelijking te zien. Het dashboard is gestroomlijnd en eenvoudig te gebruiken. Elke functie is gemakkelijk te bereiken. Het is gemakkelijk om te importeren of contactpersonen toevoegen als goed; gewoon uploaden van een CSV-bestand direct in MailChimp, of voeg ze in de hand. Ook kunt u segment uw lijsten gemakkelijk om verschillende berichten naar verschillende categorieën van abonnees te sturen op basis van waar ze wonen, hun interesses en andere onderscheidende factoren.

MailChimp’s e-mail marketing service heeft een zeer indrukwekkend scala aan ondersteuningsmogelijkheden, die allemaal gunstig zijn gelegen op hun support pagina. Hier heeft u de mogelijkheid om een ​​trefwoord of een zinsdeel in de knowledge base Search Toolbar typt. We getypt “survey,” bijvoorbeeld, 10 en artikelen met betrekking tot dit onderwerp bevolkt. Vanuit de MailChimp steun homepage, kunt u de E-mail Us tabblad, die u naar een contact formulier te selecteren. Als u snel antwoorden nodig op uw vragen, kunt u ervoor kiezen om te chatten met een live-vertegenwoordiger.

Deze bulk e-mail service biedt ook een klant forum. Hier kunt u uw ideeën over functies die u zou willen MailChimp te bieden, vragen collega-MailChimp gebruikers vragen of gewoon bezighouden met vriendelijk geklets presenteren. Een van onze favoriete support beschikbare opties is het online training. MailChimp’s e-mail marketing service publiceert een 45-minuten webinar elke week en bestrijkt een breed scala aan onderwerpen. U kunt zich ook inschrijven om een ​​verscheidenheid van live sessies te kijken.

Over het algemeen, deze dienst biedt veel mogelijkheden en functies voor een e-mail marketing service. MailChimp maakt e-mail marketing plezierig voor iedereen, van beginners tot ervaren e-mail marketeers. De rapportage functies zijn behulpzaam en de hulp en steun opties zijn nuttig.