e-mail encryptie software – Voltage 2017

Beheer risico door het beschermen van communicatie, eigen gegevens en persoonlijk identificeerbare informatie (PII) met HP Security. Deze e-mail security service biedt end-to-end beveiliging die compatibel zijn met alle data loss prevention (DLP), veiligheid en zakelijke toepassingen is. HP vereist geen omslachtige key management, maar het biedt zekerheid dat is streng genoeg om de financiële en gezondheidsvoorschriften voldoen. HP wordt vertrouwd door grote financiële organisaties, maar het biedt ook betaalbare e-mail encryptie abonnementen aan particulieren. HP heeft geanticipeerd elke behoefte en heeft directe integraties en API’s gemaakt voor de meest populaire zakelijke toepassingen, waardoor het een waardevolle aanvulling op bestaande oplossingen en our Top Tien Gold Award winnaar voor e-mail encryptie software.

veiligheid

Bij het onderzoeken van HP SecureMail, zult u merken snaren van acroniemen – MA, PCI, HiTech, UK FSA, de EU, ERP, CRM, DLP, HIPPA, PCI DSS en de ARRA, een paar te noemen. Dit is omdat HP Security biedt technologieën om de meeste compliance en regelgeving bovendien aan om samen te werken met zakelijke toepassingen. Sterker nog, het functioneert als een directe begeleider met DLP-oplossingen om te helpen policy enforcement consistent. Voor extra integratie, het biedt ook REST API’s als een plug-in voor tal van zakelijke toepassingen. Dit e-mailbeveiliging is native compatibel met mobiele telefoons, waaronder Android-telefoons. Beheerders kunnen alle functies, waaronder beleid, implementatie en rapportage te beheren, met behulp van de beheerconsole.

HP SecureMail is verkrijgbaar in cloud, on premise of in hybride modellen. De cloud-versie wordt gehost door HP en is een volledig functionele SaaS-dienst met de optie om haar Connected Gateway tool gebruiken om te integreren met onsite DLP, beveiliging, archivering en eDiscovery-oplossingen. De on-premise oplossing wordt geleverd via een geïntegreerde ISO-image dat CentOS (een geharde versie van Red Hat Linux) omvat. De ISO-image kan worden geïnstalleerd door beheerders op de keuze van hun hardware. HP biedt ook een partner editie, die wordt OEM’d door enkele bekende partners, waaronder Microsoft en Websense.

HP SecureMail maakt gebruik van Identity-Based Encryption (IBE), dat is een soort van public-key cryptografie, naar eindgebruiker toetsen met behulp van identiteiten genereren. Aangezien het beveiligingsbeleid direct worden gecodeerd in de encryptie en authenticatie methoden, is er geen noodzaak om de traditionele certificaten of certificeringsinstanties te beheren. Dit vermindert sterk de middelen die uw bedrijf nodig heeft om sleutels te beheren. De HP SecureMail Gateway ondersteunt ook de gemeenschappelijke protocollen TLS, S / MIME en PGP. Om processen soepel draaien zonder menselijke tussenkomst te houden, is het gebruik van OpenPGP of S / MIME aangewakkerd door de vraag of de publieke sleutel van de ontvanger is OpenPGP of S / MIME.

Deze e-mail security bedrijf biedt een breed scala van beveiligingsproducten, waaronder die voor de gezondheid en de financiële communicatie te voldoen. HP is gespecialiseerd in financiële communicatie en levert diensten zoals HP SecureData Betalingen voor end-to-end beveiliging van het betalingsverkeer, en de bescherming van betaling browser via HP SecureData Web. Andere aanbod is SecureData tokenization, die een vereenvoudigd, maar veilige dienst die niet vervelend kaartenbeheer vereist. Alle oplossingen zijn schaalbaar en bevatten geen beperkingen.

HP ondersteunt policy-based encryptie door gebruik te maken van DLP-oplossingen al op zijn plaats. Dus in plaats van HP te configureren voor e-inhoud te filteren, het werkt samen met uw DLP-protocollen. Als de data-verlies-preventie filter gevoelige inhoud herkent, wordt deze doorgestuurd naar HP, die versleutelt. De beheerder hoeft niet te HP afzonderlijk te configureren om het beleid af te dwingen. HP is compatibel met alle belangrijke DLP protocollen. Echter, HP ook het beleid en de groepen te beheren en unieke machtigingen toe te wijzen aan verschillende gebruikers en groepen.

ontvanger Experience

Dit e-mail encryptie bedrijf biedt een exclusieve manier om de ramp herstel te behandelen. In veel gevallen, als enkele grote storing gebeurt dat compromissen toets of opgeslagen informatie, de ontvangers niet langer toegang tot de gecodeerde berichten. Als alternatief, als je geluk hebt, kunnen ze herstelbaar zijn, maar dat is tijdrovend en frustrerend. Met HP, SecureMail klanten een Master Key (onder dubbele besturing beheerd) die is opgeslagen op een verwijderbaar opslagapparaat en redundant back-up veilig (off-premise, meestal). Als ramp voordoet, kan de Master Key worden hersteld naar een nieuwe SecureMail apparaat en het zal automatisch alle ontvangende sleutels herstellen zonder systeem onderbreking.

Voor een succesvolle en coöperatieve veilige communicatie, een eenvoudige ontvanger ervaring is van vitaal belang. Uw ontvangers zijn uw klanten, zakenpartners en potentiële klanten, dus het laatste wat je wilt dat ze hoeft te doen is om te springen door hoepels om uw beveiligde e-mail te ontvangen. -SecureMail ontvangen e-mail kan worden geopend met behulp van de Outlook-plugin of via de Zero Download Messenger (ZDM). De ZDN is een web-based applicatie boodschap die compatibel zijn, ongeacht de e-mail platform of browser. Berichten kunnen ook worden benaderd met behulp van een apparaat met een standaard browser. Ontvangers kunnen beveiligde e-mailberichten terug naar uw bedrijf kosteloos te sturen als goed.

HP biedt ook een brand manager. De brand manager kunt uw logo overlays, e-mail templates en aangepaste web portals toe te voegen voor een consistente gebruikerservaring. HP biedt ook partnerovereenkomsten als je wilt volledig merk zijn product. In feite kan elke divisie of afdeling een eigen branding te hebben. HP ondersteunt wat het “huurders”, welke groepen of afdelingen zijn gesprekken. Bijvoorbeeld, kon u een huurder groep voor de afdeling verkoop en een voor HR te maken en maak unieke branding portefeuilles voor elk van hen.

IT-beheerders in de meeste grote organisatie worden belast voor het toevoegen van nog een andere oplossing voor hun systeem. Goed nieuws, veel grote organisaties verslag uit van het gebruik van hulpbronnen van de inzet van SecureMail zo laag als 10 procent full-time equivalent (FTE). Eenmaal ingezet, de beheerder alleen het beleid en de groepen, monitoren evenementen te beheren, te beheren archivering en juridische vragen te vergemakkelijken. Voor het grootste deel, de inzet is handen af ​​en kan gedaan worden via het netwerk, zonder individuele installaties. SecureMail is direct compatibel is met de Windows Active Directory en Exchange. Gebruikers kunnen zich aanmelden bij Windows en automatisch ingelogd zijn om SecureMail. Er is weinig of geen noodzaak voor admins te hebben om nieuwe gebruikers over hoe de encryptie-software te gebruiken op te leiden. Daarnaast kunnen gebruikers nieuwe wachtwoorden aanvragen als ze zijn vergeten, en het systeem zal het creëren van nieuwe wachtwoorden te behandelen zonder de admin hebben om het te beheren.

Er is een breed scala aan rapportage mogelijkheden, met inbegrip van vooraf geconfigureerde rapporten, alsmede sorteer- en zoekopties. Voorgeconfigureerde rapporten bevatten rapporten op datum, domein, gebruiker, afzender, lezer, gebruiker per HP product en implementatie rapporten. Vanuit de beheerconsole, kunnen beheerders eenvoudig nieuw beleid, zoals encryptie beleid voor nieuwe klanten en mobiele beleid, alsmede authenticatie en wachtwoord eisen te creëren. Beheerders kunnen back-ups en archivering te plannen uit de console. Message bestanden zijn compatibel met eDiscovery-processen.

HP Veiligheid anticipeert real-world gebruiksscenario’s, en op basis van gedegen onderzoek, is het uitgerold talrijke directe integraties, behulpzaam API’s en compatibiliteit met de meeste platforms, net als de markt vraagt. HP werkt met alle DLPs, mailservers, enterprise resource planning (ERP), customer relationship management (CRM), Outlook, Lotus, beveiligingssoftware, Office 365 en nog veel meer. Beveiligde berichten zijn compatibel met alle e-mailclients, zoals Outlook, Lotus Notes, Gmail en Yahoo Mail.

Administration tools

HP biedt e-mailbeveiliging voor alle eindpunten van uw bedrijf, met inbegrip van mobiele telefoons, tablets en laptops. In tegenstelling tot sommige diensten, HP biedt native ondersteuning voor mobiele apparaten in plaats van te vertrouwen op mobiele apparaten het navigeren in de webportal, die al dan niet 100- procent compatibel. Mobiele ondersteuning is beschikbaar voor Apple iOS 5.0+, Android 2.2, 2.3 en 4.0, en Blackberry 5.0+. Dit e-mail encryptie service is ook compatibel met identity en access management systemen, Blackberry Enterprise Server, Mobile Device Management (MDM), Microsoft Exchange, de Symantec Enterprise Vault, Thales nShield Connect Hardware beveiligingsmodules (HSM) en Operator Card Set (OCS). HP biedt API’s voor de integratie met bijna alle bedrijven oplossing, waardoor het een van de meest compatibele e-mail encryptie-oplossingen die beschikbaar zijn.

Extra functies HP Security biedt onder andere een beveiligde overdracht van grote bestanden, digitale handtekeningen, encryptie, eDiscovery en archivering, en veilige vormen. Met behulp van de grote-file service, kan uw bedrijf grote bestanden te versturen naar ontvangers, die gewoon op de link klikken gehechtheid aan de grote bestand te downloaden. De file-encryptie dienst versleutelt elk type bestand, en het blijft veilig, ongeacht waar het is opgeslagen. De eDiscovery Accelerator maakt een snelle decryptie en indexeren van de forensische audits te vergemakkelijken.

Integraties & Compatibility

HP e-mail encryptie is een veilige, eenvoudige-to-roll-out optie voor alle bedrijven, van kleine medische kantoren tot grote financiële organisaties. Het bedrijf biedt ook betaalbaar jaarlijks online plannen voor particulieren. Als u op zoek bent naar een oplossing die gemakkelijk zal opgaan in uw huidige netwerk, HP is de moeite waard. Het biedt meer directe integraties dan de meeste oplossingen en tal van API’s voor het werken met de meeste zakelijke toepassingen. E-mail communicatie voldoen, veilig en compatibel met eDiscovery. HP Security is een complete oplossing die is bewezen en flexibel. Het is de moeite waard op zoek naar.

Overzicht