dvd speler software – Aurora, 2017

De Aurora Blu-ray-speler is een fatsoenlijke software-optie voor het afspelen van video’s op je computer. Hoewel het niet alle functies van spelers op de bovenkant van onze lineup, deze eenvoudige software werkt op meerdere besturingssystemen met een enorme verscheidenheid aan videoformaten. Het laat je audio en foto-instellingen aanpassen, maar niet in die mate dat je kunt met meer uitgebreide DVD-software, en biedt uitgebreide customer support opties.

Overzicht

U zult geen probleem kijken naar een breed scala aan videoformaten op deze DVD-software hebben, of ze nu fysieke schijven of digitale video-bestandstypen, waaronder MP4, WMV, AVI, MKV en MOV, de meest voorkomende. Zoals voor besturingssystemen, de software is beschikbaar voor recente versies van Windows en Mac OS X. De software is nog niet compatibel met Windows 10.

De digitale video-speler had de hoogste CPU-verbruik van een van onze line-up, gemiddeld ongeveer 47 procent tijdens onze test. Terwijl de speler heeft fatsoenlijke uitvoering anders en werkt prima als je gewoon wilt naar een film te kijken, kan uw computer worstelen met multitasking als u andere programma’s te gebruiken. Na het testen, we dachten dat de software kan meer intu├»tief en makkelijk te gebruiken zijn. Echter, laadt fysieke video discs snel, het nemen van amper 15 seconden van het sluiten van de lade te spelen.

De software heeft Dolby en DTS-ondersteuning, waardoor u audio van hoge kwaliteit, zelfs als je luistert met de hoofdtelefoon of aansluiten via HDMI naar een extern systeem. De weergave instelling auto-cv is handig, omdat het onthoudt waar je af te verlaten in een video en hervat het van dezelfde plek als je opnieuw beginnen kijken. Maar het biedt geen HD of 3D upscaling mogelijkheid, lossless audio afspelen of afspelen smoothing, het beperken van de controle je hebt over uw weergave ervaring.

Aurora kunt u de regio-instelling meerdere keren te veranderen, zodat je films kunt kijken uit de hele wereld. Het heeft ook ondertitels, die u laten genieten van buitenlandse films of te begrijpen moeilijk dialoog. De sociale media-connectiviteit kun je delen waar u naar kijkt en reacties met je vrienden op sites als Twitter. Om het verder uw eigen, de software kunt u de speler huid aan te passen, en het is compatibel met Windows 8 touchscreen-compatibele computers.

Er zijn meerdere opties voor u om technische ondersteuning voor deze DVD-speler software te krijgen. Als je gewoon een simpele vraag, mag u alleen nodig om de kennisbank te raadplegen op haar website, die antwoorden op veelgestelde vragen met oplossingen, of u kunt kijken op de product tutorials. Als u hebben grotere vragen of opmerkingen heeft, kunt u rechtstreeks praten met vertegenwoordigers van de klantendienst via e-mail. De software biedt ook gratis upgrades voor het leven.

De Aurora Blu-ray-speler kunt u kijken naar uw gehele filmbibliotheek gemakkelijk van uw computer. Het geeft je enige controle over uw audio- en beeldinstellingen, maar het ontbreekt aan een aantal nuttige vaardigheden. Ondanks het feit dat het niet alle functies en mogelijkheden van andere software op onze line-up heeft, deze film speler software is een geweldige optie voor gewoon kijken naar een groot aantal videoformaten zonder gedoe.