dvd en video software ipod – iPod-Cloner

Alles wat we graag over DVD Cloner DVD kopieer software is nu over naar DVD Cloner’s iPod converter iPod-Cloner uitgevoerd. iPod-Cloner kan al uw home video-dvd’s te nemen en ze te converteren naar iPod formaat bestanden en formaten met slechts één klik. Echter, zo veel als we willen iPod-Cloner zijn onvermogen om extra videoformaten hield het uit onze top drie.

features Set

In tegenstelling tot de meeste van de programma’s die we beoordeeld, kunnen iPod-Cloner bestanden naar uw iPod te dragen zonder gebruik van iTunes.

iPod-Cloner kan ook het grootste deel van de gebruikelijke taken zoals het aanpassen van uitvoerafmetingen uitvoeren, bijsnijden en omzetten op titel. We waren een beetje teleurgesteld te vinden dat de iPod-Cloner was niet in staat om meerdere hoofdstukken om te zetten in een batch. U kunt ervoor kiezen om alle titels te zetten op de disc, of kies specifieke een voor een. iPod-Cloner werkt met alle iPod-modellen waaronder de iPod Touch en de iPhone; maar je moet de hoogte 360 ​​handmatig te typen in het veld om goed passen in het scherm.

Daarnaast zal je nodig hebt om iTunes te gebruiken om overdracht van video omgebouwd voor de Touch of iPhone.

We vonden iPod-Cloner makkelijk te gebruiken vooral als je bekend bent met DVD Cloner DVD kopieer software. De knop boven de play-knop brengt u naar alle geavanceerde functies, maar de standaardinstellingen zal werken voor de meeste.

De kwaliteit van de films geconverteerd met iPod-Cloner was goed en vergelijkbaar met de andere top producten die we beoordeeld. De audio en video waren in sync en we ondervonden geen springen of bestand corruptie.

Makkelijk te gebruiken

We vonden dat de iPod-Cloner een bestand zou zetten in ongeveer de helft van de tijd die u neemt om hem te bekijken. Zo zou men video ongeveer een half uur te zetten.

iPod-Cloner is zo makkelijk te gebruiken is het waarschijnlijk dat je geen ondersteuning nodig hebben; Echter, de software bevat een ingebouwde handleiding en er is een korte lijst van veelgestelde vragen online. Ze hebben ook E-mail en live chat support. Echter, hun beschikbaarheid beperkt en alleen online 18:00-02:00 PST en 21:00-05:00 EST.

Als u bekend bent met DVD Cloner DVD Copy begrijpen iPod-Cloner zal een briesje. De makkelijk te gebruiken interface en navigatie maken dit een geweldig programma voor beginners. In de toekomst zouden we graag zien dat DVD Cloner Inc. nemen extra ondersteuning voor andere video formaten zoals AVI of WMV.

Kwaliteit van DVD

Snelheid van Conversion

Help / Ondersteuning

Overzicht