dubbele ovens – Electrolux EI30EW45PS 2017

De Electrolux EI30EW45PS is een van de meest feature-gevulde elektrische dubbele wand ovens op onze line-up. Dit model beschikt over een grote en geavanceerde feature set die je helpt om tijd te besparen in de keuken en maakt het koken van voedsel eenvoudig. Elke oven is voorzien van 4,8 kubieke voeten van de kookruimte, evenals een convectie verwarming optie.

Overzicht

Een van de opvallende kenmerken van deze dubbele wand-oven is de convectie mogelijkheden. Met deze technologie, een kleine ventilator circuleert de hete lucht en kookt voedsel snel en gelijkmatig. Zowel de bovenste en onderste ovens bieden een convectie optie die is uitstekend. Veel dergelijke producten aanbieden slechts een van de ovens, niet beide.

Het totale ontwerp van deze Electrolux product is uitstekend. Zowel de bovenste en onderste ovens beschikken over 4,8 kubieke voeten van de kookruimte, die veel ruimte om grote schotels of meerdere gerechten te bereiden in een keer biedt. Het heeft ook een IQ-touch display, waar al uw controles en instellingen in één keer worden weergegeven op een touch control panel. Hiermee kunt u kiezen uit de grote verscheidenheid aan functies en instellingen die op deze dubbele wand oven met gemak.

Indien deze elektrische dubbele wand oven echt uitblinkt is de feature set. Het heeft alle basisfuncties die u nodig hebt in dit soort producten, met inbegrip van warmte zelfreinigend cycli, een klok, timer, gebraden en braden en bakken opties. Helaas heeft het niet reinigen met stoom opties.

Deze elektrische dubbele wand oven is voorzien van een temperatuursensor direct in de oven, zodat u snel de interne temperatuur van al uw gerechten te zorgen dat ze goed gaar. Daarnaast zijn er 10 bakken opties, waaronder een snelle voorverwarming opties, een brood-proof instelling en uitgestelde bakken opties.

Dit apparaat biedt een dehydraat instelling, die is opgenomen met slechts een paar ovens in onze vergelijking. Met deze instelling kan koken op lage temperatuur gedurende langere tijd. Er is ook een ontdooiing instelling om u te helpen snel en eenvoudig ontdooien voedingsmiddelen.

Dit Electrolux model wordt geleverd met een garantie van drie jaar voor onderdelen en arbeid. Dit is een uitzonderlijke garantie, omdat de meeste producten die wij alleen beoordeeld bieden een jaar fabrieksgarantie. Mocht u nog vragen of opmerkingen heeft over het product, kunt u de handleiding op de website van het bedrijf of vraag een vertegenwoordiger via e-mail of telefoon. Er is geen live chat contact optie.

De Electrolux EI30EW45PS biedt voldoende kookruimte en geavanceerde convectie mogelijkheden, maar haar uitgebreide feature set is wat helpt dit product opvalt in vergelijking met andere dubbele wand ovens. Het ontdooien en uitdrogen instellingen zijn uitstekende toevoegingen aan dit product, evenals het touch scherm waar u elke instelling kunt aanpassen. Deze Electrolux dubbele oven heeft vele functies en opties om uit te kiezen, waardoor het een uitstekende metgezel, ongeacht welke soorten gerechten die u koken.