drum machines – Boss DR-880 2017

Stel je voor dat 400 verschillende drum kits voor u beschikbaar in een 3-pond box. The Boss DR-880 is alsof je een eigen persoonlijke drummer in je rugzak. Deze drum machine is klein, draagbaar en geladen met drum en percussie geluiden. Ontworpen voor live performance en de perfecte ritme machine om te oefenen met thuis, de Boss DR-880 verdient mijn goedkeuring.

Kenmerken

The Boss DR-880 is vol met percussie. Deze beat machine heeft 440 verschillende drum kits geprogrammeerd in. Als u op zoek bent naar een product met een monster percussie bibliotheek, dit is het. Ook al heb je niet kunt proeven op deze drum machine, kunt u EQ en reverb toe te voegen aan een van uw drumgeluiden en deze opslaan in een van de 500 gebruiker presets die gemakkelijk voor u beschikbaar zijn. Dit slaat maker biedt ook 40 verschillende soorten basgeluiden die u kunt aanpassen en jam, samen met.

The Boss DR-880 is gericht op elke muzikant prestaties metgezel. Deze drum machine biedt totale hands-free controle van uw machine met drie pedaal jacks voor het starten en stoppen van uw beats, samen met het toevoegen van fills wanneer nodig. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​expressie pedaal met de Boss DR-880 gebruiken om het volume en de intensiteit van uw geluiden te controleren.

Als u gebruik maakt van de Boss DR-880 als een MIDI-controller, zijn er 20 verschillende pads om u maximale controle over uw software of instrumenten zonder dat u ooit te hebben om de muis of het toetsenbord aanraakt. Deze trommel machine geeft de mogelijkheid om een ​​aantal verschillende typen hardware aansluiten. Met een USB 2.0-aansluiting en een digitale I / O, het is vooral gemakkelijk aan te sluiten op elke computer of mengpaneel.

Als u graag uw drum machine te gebruiken om u te helpen oefenen, kun je gewoon plug je gitaar en hoofdtelefoon in de voorkant van je Boss DR-880 en jam samen met uw verslaan maker zonder enige externe ruis.

The Boss DR-880 is klein en licht, waardoor het een buitengewoon draagbare drum machine. Deze beat machine kan niet worden bediend op de batterij, maar het past in iedere rugzak of laptop tas met gemak. Aan boord is een aangepaste LCD-scherm waarmee u gemakkelijk door alle van de verschillende percussie-opties die de Boss DR-880 te bieden heeft te navigeren.

bestek

Je zal gemakkelijk in staat om de juiste drumgeluiden vinden voor je rock ballads en funky grooves met deze drum machine. De DR-880 is uitzonderlijk voor genres als rock, country en hip-hop vanwege zijn prachtige percussie bibliotheek, maar het ontbreekt de digitale geluiden voor dubstep en electronica productie.

The Boss DR-880 wordt ondersteund door een garantie die onderdelen dekt voor een jaar en arbeid voor 90 dagen. Op de website van de fabrikant vindt u links naar de online versie van de handleiding voor deze drummachine en video tutorials om u een aantal van de mogelijkheden van de Boss DR-880 zien te vinden. Als u contact opnemen met de productie om welke reden dan ook, heeft u de mogelijkheid om te bellen of e-mailen. Boss heeft geweldige klantenservice, en ze zijn snel om uw product te vragen te beantwoorden.

Laat je niet voor de omvang van deze drummachine je gek, is de Boss DR-880 vol met drum en percussie geluiden ingepakt om al uw drum en percussie behoeften te vervullen. Het kan verbinding maken met vrijwel elke interface of computer, en het is draagbaar, zodat u kunt ervan verzekerd zijn dat deze drummachine uw sidekick voor al uw muzikale behoeften. Als er iets gebeurt er met uw DR-880 te gaan, Boss heeft uw rug met een garantie van een jaar. Hoewel het niet zo veel geluidseffecten en andere machines bieden, de Boss DR-880 beschikt over alle drum en percussie geluiden die je nodig zult hebben.

Ontwerp

Genre

Hulp en ondersteuning

Overzicht