douane t-shirt ontwerpen – ShirtMagic 2017

ShirtMagic is een van de aangepaste T-shirt design services die u toelaat om uw eigen afbeelding te importeren of gebruik maken van één van zijn clip art gallery. Je hebt de vrijheid om het kleurenschema voor uw product als het lettertype voor letters kiezen. Dit T-shirt design bedrijf kunt u hoeden en kleding, gepersonaliseerde affiches en meer te maken.

Overzicht

Met ShirtMagic kunt u afbeeldingen en tekst toe te voegen, evenals de grootte en de kleur van uw verwoording. Terwijl je hebt de mogelijkheid om uw eigen afbeelding te uploaden of voeg een uit ShirtMagic’s clip art, heb je niet veel controle over het aanpassen van de afbeelding aan uw persoonlijke smaak. Deze aangepaste T-shirt plaats staat niet toe om tekst uit te lijnen, past u de plaatsing van uw afbeelding of voeg uw eigen afstand aan uw opnamen. Echter, als je geïnteresseerd bent in de verkoop van T-stukken om wat extra geld te verdienen aan de kant zijn, zal ShirtMagic u toelaten om het opzetten van een winkel met behulp van haar website en producten.

Deze site biedt een grote selectie van klantgerichte kleding en andere items. Verschillende soorten T-shirts zijn verkrijgbaar, evenals truien, zweet shirts, polo shirts, tassen, corporate uniformen, posters en schooluniformen. ShirtMagic biedt standaard tee opties, inclusief lange mouw, pocket tees en mouwloze T-stukken. Daarnaast kunt u aangepaste hoeden, jeugd kleding, tassen, banners, huwelijksgeschenken en meer te maken.

ShirtMagic biedt zeefdruk, digitaal printen en borduren opties. Met deze aangepaste T-shirt design bedrijf, je hebt je keuze uit zowat elke inkt kleur die je maar kunt bedenken. Hoewel ze niet flex afdrukken bieden, kunt u ervoor kiezen uw ontwerpen te zijn geborduurd op je kleding.

Deze op maat T-shirts service biedt hulp en ondersteuning als u vindt dat je het nodig hebt. U kunt contact opnemen ShirtMagic via telefoon en e-mail. Daarnaast zult u een lijst met veelgestelde vragen op de website te vinden. Er is ook een help-sectie op de website die informatie over hoe te ontwerpen en kopen op maat T-shirts, evenals login hulp en meer bevat.

ShirtMagic biedt vele kleuren inkt om uw maat ontworpen tee opvallen. Daarnaast kunt u maken en bestellen andere producten zoals gepersonaliseerde huwelijksgeschenken, tassen, banners en verschillende stijlen van tees. Deze aangepaste T-shirt design service biedt zeefdruk, digitaal printen en borduren opties. Het geeft je niet veel opties voor het veranderen van de plaatsing van uw foto’s, of het toevoegen van uw eigen afstand.