dj mixing software – Serato DJ

U hoeft niet langer meerdere draaitafels en kratten op kratten waarde van vinyl naar een DJ. Alles wat je echt nodig hebt is een laptop, mixer en de beste DJ mixing software we beoordeeld, Serato DJ. Serato DJ verdient onze Top Tien beoordelingen Gold Award voor zijn eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface, responsieve real-time controle en betrouwbare tel mapping vermogen. Dit DJ-software is zo betrouwbaar dat het beste dj’s zelfs de wereld, zoals A-Trak, Jazzy Jeff, DJ Scribble, Prins Paul en anderen te vertrouwen dit programma met hun live optredens.

DJ Software Features

Serato DJ kan tot vier track decks tegelijk. U kunt kiezen tussen twee en vier track decks als je controller heeft die optie. De dekken zijn gemakkelijk te lezen en bevat alle belangrijke informatie die u nodig met betrekking tot de geüploade tracks, zoals BPM, voortgang, pitch informatie en de resterende tijd en de verstreken. De golfvormen op het spoor dek hebben een kleurcode zodat u makkelijk de frequenties die je ziet kan identificeren. Rode golven vertegenwoordigen Bass, groen is mid-range frequenties en blauw staat voor het high-end.

Cue punten zijn eenvoudig te installeren, te herkennen en te beheren. U kunt maximaal acht cue punten en acht lussen die u op elk gewenst moment tijdens uw spel kunt springen. Loops kan ingesteld worden met een klik-auto gedefinieerde lengte loop knoppen. U kunt loops ingesteld van 1/32 van een beat helemaal tot 32 beats. Als u niet tevreden met waar de loop begint of stopt bent, kunt u uw start te passen en stop punten met het gebruik van de pijltjestoetsen.

Serato maakt het gemakkelijker dan ooit om beats te passen. Beatmatching gebruikt om de belangrijkste taak voor een analoge DJ. Passend bij de BPM en de timing van de afzonderlijke dossiers zouden de meeste van een DJ’s tijd verbruiken tijdens een optreden. Met dit DJ-programma is uiterst eenvoudig, waardoor u de vrijheid om te werken aan andere aspecten van uw live performance, zonder al je tijd besteden aan beat matching. Het synchroniseren van tracks is uiterst eenvoudig met Serato. Als u synchroniseert, hetzij op uw software of op controller op het eerste dek, zal het tempo in te stellen voor andere deck u synchroniseert aan. Nadat u een track te laden naar de tweede dek, raakte sync, dan sloeg het spel, en net als dat, zullen beide tracks zijn in de tijd en in sync op hun beatpatronen.

U zult blij met hoe reageert het spoor dekken zijn met alle compatibele draaitafel controllers zijn. Als je sterk afhankelijk zijn van krassen vermogen en techniek, Serato DJ is ongelooflijk responsief en biedt controle met minimale latency. Dit geeft u de workflow en het gevoel van de werkelijke vinylplaten.

U hoeft geen zorgen te maken als je een grote iTunes-bibliotheek, zoals u niet hoeft te elk nummer afzonderlijk in Serato uploaden. Deze DJ mixing software integreert automatisch uw iTunes-bibliotheek in uw Serato bibliotheek. Je zal direct uw iTunes-bibliotheek beschikbaar voor gebruik de tweede u op Serato.

Invoer uitvoer

Aangezien u niet hoeft te nemen van een ton van uw prestaties tijd proberen om match te slaan, kunt u zich richten op andere aspecten van uw live set, zoals het invoegen van effecten in uw mixen. De Multi FX Mode is een van de nieuwste functies op Serato DJ. Met deze functie kunt u meerdere effecten in te voegen op één of twee andere track decks. U kunt tot drie effecten per spoor dek, of u kunt alle zes effecten toe te wijzen aan dezelfde track dek, zodat u alle zes gevolgen voor één toegewezen dek te gebruiken. Er zijn een aantal verschillende effecten die u kunt kiezen in het basispakket. Sommige van deze effecten zijn, delay, echo galm, laagdoorlaatfilters en high-pass filters. Uitbreidingspakketten zijn beschikbaar voor aankoop, evenals.

Wilt u de volledige live-productie-ervaring om uw set te brengen, Serato video is de manier om het te doen. Serato video kunt u beelden toevoegen aan uw live performance.

Er zijn een aantal verschillende controllers, interfaces, mixers en accessoires die compatibel zijn met Serato DJ zijn. Voor een volledige lijst van wat controllers en mixers zijn compatibel met deze DJ-software, kunt u de Serato website. Serato ondersteunt een aantal verschillende audioformaten, waaronder MP3 en WAV-bestanden. Met Serato Video, zult u in staat om uw video-bestanden op te nemen in uw live performance, als goed.

Als je nieuw voor Serato DJ zijn, de video tutorials zijn zeer behulpzaam. Deze video’s begeleiden u door alles, van hoe u tracks op je decks te laden, om MIDI in kaart brengen van je controller. Deze video tutorials zijn zeer geschikt voor beginners.

Als u op enig moment niet zeker bent wat een knop op uw software-interface heeft, kunt u op de informatie-knop in de rechterbovenhoek (tussen de MIDI en setup knoppen), en dit zal leiden tot een tekstvak dat u vertelt wat elke knop doet als u de muisaanwijzer op het. Het activeren van deze informatie toets helpt u ook met alle van de sneltoets commando’s, zodat u kunt leren om uw software snel en intuïtief navigeren. Als u vragen hebt over de tutorials, dan kunt u contact opnemen met de Serato via telefoon of e-mail.

Serato DJ heeft het gemakkelijker dan ooit om een ​​DJ te worden. De gebruiksvriendelijke interface, samen met iTunes integratie en snelle beat matching, zijn slechts een paar dingen die deze software wenselijk maakt. Als u wilt dat een complete, intuïtieve DJ mixen programma. DJ Serato is de weg te gaan.

Help en ondersteuning

Overzicht