diy businessplannen – iPlanner DIY Business Plan 2017 – Top Tens

Bij het starten van een eigen bedrijf of het ontwikkelen van nieuwe projecten voor een huidige inspanning, kunt u een verzameling van handige tools vinden in iPlanner.net. De dienst omvat gratis templates en beperkte gidsen, maar het vlees van het aanbod iPlanner komt in een low-cost-cloud-gebaseerde business plan software. U kunt de professionele versie te kopen om een ​​project uit te voeren of kiezen voor een zakelijke versie 12 of meer projecten te beheren in een tijd, wat handig is voor ondernemers op zoek naar meerdere start-ups lanceren.

De iPlanner DIY business plan tool biedt voorbeelden en sjablonen die u kunt aanpassen voor pitching aan beleggers of het schrijven van management business plannen om uw inspanningen gericht te houden. Zodra u een document dat u tevreden bent maakt, kunt u beveiligd netwerk iPlanner.net gebruiken om een ​​uniek adres toe te wijzen aan uw plan, waarmee u het plan wereldwijd delen met iedereen die u kiest. Beveiligde online delen niet alleen kunt u gebruik maken van de belegger netwerken te nemen over de hele wereld, maar vermindert ook de drukkosten voor start-up plaatsen.

Naast een goed business plan-formaat, iPlanner helpt u met de financiële planning door middel van scenario-analyse, stress tests en waardebepaling gereedschappen. Het gereedschap kan een beetje gevorderd voor iemand zonder enige ervaring in het bedrijfsleven financials zijn, want je moet verzamelen en uw eigen gegevens te genereren om de instrumenten te voeden. De bereikte conclusies door de tools zijn slechts zo goed als de door u verstrekte informatie.

Een groot voordeel van iPlanner is dat het laat u begint met het schrijven van een business plan met flexibele planning opties. U kunt converteren tussen maanden, kwartalen of jaren om te zien hoe de verschillende plannen uit te spelen in de tijd, en je kunt diagrammen en grafieken met betrekking tot verschillende periodes aan beleggers aanwezig zijn met een uitgebreide blik op uw plan te gebruiken. Een ander sterk punt van iPlanner is een actie planning tool die onderdelen van uw business plan neemt en ontwikkelt korte termijn mijlpalen en doelen die gemakkelijker en minder overweldigend te benaderen zijn. De software kunt u de voortgang in de richting van de doelen te volgen en financiële doelstellingen dienovereenkomstig aan te passen.

In combinatie met gratis gidsen en templates iPlanner’s, de betaalde software is een krachtig hulpmiddel dat de planning behoeften voor bedrijven van alle groottes dekt. Degenen die geïnteresseerd zijn in het product zijn, maar zijn niet bereid zich te committeren aan een koopprijs kan een rondleiding door de software te nemen en te zien hoe het wordt gebruikt om een ​​complete business plan op te bouwen.