digitale fotoafdrukken – Shutterfly, 2017

Sophisticated terwijl het nog steeds leuk, Shutterfly biedt haar rekeninghouders met een uitputtende lijst van de site functies. Enkele van onze favoriete site functies zijn onder meer de verschillende manieren waarop dit fotoafdrukservice kunt u uw foto’s te delen met vrienden en familie.

Print kwaliteit

Herinneringen zijn kostbaar, en met Shutterfly heb je de mogelijkheid om ze te behouden met een fotoboek, plakboek pagina en nog veel meer. Zet uw favoriete vakantie foto in kunst aan de muur, de bouw van een collage van uw favoriete familie momenten, maken en verzenden afstuderen, huwelijk en baby aankondigingen. Met deze foto printservice, de mogelijkheden zijn zo grenzeloos als uw verbeelding. Vanwege deze functies en nog veel meer, we zijn er trots op Shutterfly vertonen met de Top Tien beoordelingen over Silver Award.

Om te testen op kwaliteit, stuurden we dezelfde digitale foto’s naar een verscheidenheid van digitale foto’s afdrukken diensten. Om te controleren op de kwaliteit, hebben we elke set van prenten en vergeleken ze naast elkaar.

De portretfoto stuurden we kwamen terug in het bijzonder helder, met de foto het balanceren van het licht en kleur op het gezicht van het onderwerp prachtig.

De zonsondergang op de achtergrond zag er fantastisch, maar de voorgrond was te donker, die schaduwen werpen op onze modellen. In de luchtfoto, Shutterfly in geslaagd om een ​​bewolkte skyline nemen, opruimen en maken het pop. De verwerking maakte vochtig en somber Londen lijken op een zonnige dag in Californië.

Meer dan enige andere digital printing service die wij beoordeeld, heeft Shutterfly echt omarmd de gemeenschap aspect van het delen van foto’s. Met deze digitale fotoafdrukservice, kunt u uw eigen digitale fotoboek (of plakboek) voor de gemeenschap om naar te kijken te maken, commentaar op, leg ze op een persoonlijke webpagina en zelfs aan te schaffen. Veel leden van de gemeenschap hebben de boeken die ze gecreëerd voor hun huwelijk, familie vakanties en meer gedeeld. Je bent zelfs in staat om een ​​fotoboek met behulp van uw Facebook-foto’s te maken. De Shutterfly Klant Video’s zijn ook een leuke functie, zoals je mensen kunt kijken en vrouwen praten over de fotoboeken creëerden ze gebruik van deze foto afdrukservice. Deze site is ook de perfecte plek om inspiratie op te doen en showcase van de enorme mogelijkheden voor uw eigen afdruk projecten. In feite hebben ze een sectie gewijd aan inspiratie in de gemeenschap. Enkele van de onderwerpen zijn onder andere bruiloften, reizen, en de nieuwe baby.

Site Features

Deze digitale foto’s printen service biedt Shutterfly Studio, een gratis software te downloaden die u helpt beheren, organiseren en bewerken van uw foto’s. De fotoafdrukservice heeft onbeperkte foto opslagruimte, en ongeacht hoe vaak u koopt, zal uw foto’s nooit worden verwijderd.

U kunt uw foto’s uploaden van uw harde schijf en de iPhone, evenals uw Picasa en Facebook-accounts met behulp van diverse Shutterfly toepassingen, en dan als je klaar bent, kunt u afdrukken bestellen of eenvoudig importeren in uw Shutterfly rekening.

Deze foto printservice heeft een verscheidenheid aan manieren waarop u uw foto’s kunt uploaden naar hun fotoafdrukservice, onder meer door Express uploader, iPhoto en iPad.

U kunt uw prints te hebben gemaild naar uw huis, of u kunt uw digitale druk projecten te sturen naar uw lokale Target, Walgreens of CSV. Bedenk echter, dat de prijs en digitale project beschikbaarheid varieert afhankelijk van de winkel.

Shutterfly’s foto cadeau winkel is het meest indrukwekkend en heeft een overvloed aan producten voor u om uit te kiezen, met inbegrip van stationaire, muur stickers, ornamenten, en kleding.

In overeenstemming met zijn thema’s van vakantie en familie, heeft Shutterfly ook veel van haar geschenken ontworpen voor verjaardagen, baby’s, en bruiloften, onder andere, die moet uw gaven lijken nog meer tijdige weerspiegelen.

Makkelijk te gebruiken

De Shutterfly gemeenschap, zoals eerder besproken, is niet alleen een fantastische bron van inspiratie, het is ook een geweldige plek om vragen te stellen. Ondersteuning onderwerpen omvatten algemene steun, steun fotoboek, kaarten en stationaire onderwerpen, delen locaties ondersteunen en de tips en trucs om het gebruik van deze foto afdrukservice.

Shutterfly heeft een uitgebreide hulp dienst, waaronder een krachtige zoeken op de site en een veelgestelde vragen zoekfunctie die nauwkeurige resultaten oplevert. Een e-mailadres voor klantenondersteuning is beschikbaar, evenals een ondersteuning telefoonlijn.

fotocadeaus

We zijn onder de indruk van de grote verscheidenheid aan fotogeschenken beschikbaar, maar als je ervoor kiest om uw projecten te sturen om af te drukken in een winkel, er rekening mee dat de beschikbaarheid van het product verschilt van winkel naar winkel. De online community is fantastisch en we genoten van het bekijken van verschillende digitale afdrukken projecten en het verzamelen van ideeën voor onze eigen fotoboeken, uitnodigingen en nog veel meer. De gemeenschap is een van de vele functies voor het delen deze fotoafdrukservice biedt. De persoonlijke website is een andere grote functie die familie en vrienden zullen genieten doorlezen en het bestellen van afdrukken uit. Over het geheel genomen Shutterfly is één van de beste digitale foto’s afdrukken diensten online.

Support & Shipping

Overzicht