digitale camera’s – Olympus SH 2017

De Olympus SH standaard digitale camera serie heeft vele automatische instellingen om u te helpen een uitstekende foto’s te nemen zonder te prutsen met knoppen en regelaars. De Olympus SH-50 is een van de beste in de wereld als gevolg van de vele functies die standaard met deze digitale camera, inclusief panorama uitzicht, foto touchup en een self-timer komen. Het is ook een van de beste als het gaat om video-opname kwaliteit, waardoor het opvallen als een van de top-rated digitale camera’s.

Beeldkwaliteit

De Olympus S standaard digitale camera serie maakt gebruik van een CMOS-beeldsensor die genoeg licht om de kwaliteit foto’s te produceren zonder het gebruik van te veel macht vangt. U kunt de 24x optische zoom gebruiken om objecten ver weg vast te leggen. Zelfs close-up shots ziet er schitterend en duidelijk in plaats van vaag of korrelig.

Deze standaard digitale camera vermindert automatisch rode ogen, balanceert wit licht, stabiliseert het beeld tijdens de opname en onderdrukt eventuele bewegingsonscherpte. Dit geldt ook wanneer het hercoderen HD-video met de Olympus SH-50. In feite is de videobeeldkwaliteit de best beschikbare een digitale camera. Met behulp van 1080p, worden alle video die u opneemt met deze camera goed genoeg zijn om te uploaden en delen op YouTube en voor het spelen op uw LED televisie.

Terwijl de instellingen op de Olympus SH-50 zijn automatisch, kunt u ervoor kiezen om een ​​aantal wijzerplaten draaien, duwt een aantal knoppen en ontdek enkele leuke foto-effecten beschikbaar met deze camera. Een instelling is de kleureffecten. U kunt ervoor kiezen om uw foto’s in zwart-wit, sepia of met een van de primaire kleuren benadrukt voor een dramatisch effect snap. U kunt ook eenvoudig foto touch-ups direct op de camera, met inbegrip van gehannes met de kleur effecten na de opname is gemaakt.

U kunt adembenemende panoramische foto’s te nemen, zowel stilstaande beelden en HD-video, met deze digitale camera. Je hebt de mogelijkheid om terloops bladeren door uw opgenomen beelden op uw digitale camera of bekijk ze in een diavoorstelling.

Niets is zo frustrerend als zomaar wat foto’s van te worden gedwongen om te stoppen, omdat de accu bijna leeg of vol geheugen. De Olympus SH-serie camera’s zijn allemaal voorzien van oplaadbare Li-ion batterijen. Deze elimineren de noodzaak om voortdurend te kopen vervangende batterijen. In plaats daarvan kunt u gewoon de stekker van uw camera op uw laptop, tablet of een stopcontact op te laden. Deze Li-ion-accu’s zijn krachtiger dan de traditionele alkaline batterijen en zal langer duren. De SH-50 heeft een batterijduur van meer dan 300 foto’s.

Instellingen & Effects

De Olympus SH-50 standaard digitale camera heeft weinig intern geheugen – net onder 40MB. Dit is genoeg om een ​​paar foto’s op te slaan als dat nodig is. Om meer op te slaan en te voorkomen dat te uploaden of foto’s te wissen om opslagruimte te wissen, kunt u een memory-stick waarmee je digitale camera tot 1.000 beelden of meer te houden aan te schaffen.

De Olympus SH-serie digitale camera ‘strakke ontwerpen zijn compact en licht van gewicht, zodat je er een in uw tas of broekzak kan glijden en gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Ze beschikken over een comfortabele grip, dat maakt ze gemakkelijk te stevig vast te houden en maak een foto met de ene hand, terwijl je boodschappentassen met de andere houdt nog steeds. De Olympus SH-10 is de zwaarste digitale camera beoordeeld we, met een gewicht van bijna 10 ounces.

Olympus heeft een 3-inch scherm te bekijken op elk van de SH-serie camera’s opgenomen, de grootste uitzicht scherm beschikbaar zijn voor de digitale camera die we beoordeeld. Dit zijn ook touchscreens, zodat u kunt bladeren door foto’s en opties met een snelle vingerbeweging.

Olympus heeft een aantal goede ondersteuning opties in de plaats voor het geval u te helpen met uw digitale camera nodig. Terwijl de Olympus SH-50 wordt geleverd met een handleiding, een kopie is ook beschikbaar op de Olympus website. Een veelgestelde vragen sectie is ook online beschikbaar. Als u een-op-een ondersteuning zou wilt, kunt u het e-mailadres en telefoonnummers te vinden voor het in contact klantenservice en technische ondersteuning.

De Olympus SH-50 is een fraai vormgegeven camera met voldoende automatische instellingen om u te helpen mooie foto’s te nemen zonder zich zorgen te maken over de instellingen. Het is veelzijdig genoeg, maar om u te laten instellingen aan te passen als je avontuurlijk genoeg om uit te proberen iets nieuws met uw foto voelt. Deze camera is compact, dus je kunt meenemen overal met je mee. De grote weergave scherm, dat is ook een touchscreen, is gewoon een andere reden de Olympus SH-50 is een van de beste digitale camera’s beschikbaar.

Battery Life & Storage

Ontwerp

Help en ondersteuning

Overzicht