dehydrators – Ronco Dehydrator 2017 – Top Tens

De Ronco 5-tray Eten Dehydrator is een betaalbare en slimme manier om fruit, groenten en vlees te bewaren vanuit het comfort van uw eigen huis.

Gebouwd met hoogwaardige materialen, de Ronco 5-tray Eten Dehydrator’s ontwerp maakt het drogen van voedsel gemakkelijk. De witte basis en doorzichtige deksel maakt voedsel tijdens de gehele dehydratatie proces te bewaken. Deze elektrische voeding dehydrator heeft vijf 12 ½-inch diameter verwisselbare trays en kan uitbreiden tot zeven trays, waardoor meer voedsel te drogen in een keer. Zowel de deksels en trays zijn gemakkelijk te verwijderen en vaatwasmachinebestendig.

Drogen eten in deze dehydrator is rustig te wijten aan de convectie luchtstroom. Terwijl de meeste dehydrators lawaaierige ventilatoren of motoren te gebruiken, dit dehydrator maakt gebruik van elektrische verwarmingselementen om de luchtstroom te produceren. Dit apparaat verwijdert vocht uit voedsel en droogt het gelijkmatig, die helpt bij het behoud ervan. Met 125 watt droogkracht kan voedsel worden gedehydrateerd bij temperaturen tot 133 graden Fahrenheit. Gedroogd voedsel duurt maximaal drie maanden in een afgesloten plastic zak of container.

De Ronco 5-tray Eten Dehydrator wordt geleverd met een instructie boekje en een receptenboek vol ideeën voor al uw ontwateren ventures. U kunt ook de aankoop van fruit rollup trays en kruiden / bloemen schermen apart.

Niet alleen heeft de Ronco 5-tray Eten Dehydrator doen een geweldige baan bij het behoud van uw groenten, fruit, kruiden en vlees, maar fungeert ook als een yoghurt maker. U kunt yoghurt te maken in de dehydrator met kleine plastic of glazen bekers met deksels. Hoewel er enige prep werk betrokken zijn bij het maken van de yoghurt, het duurt maar ongeveer 8 uur voor het proces volledig te zijn. Een recept voor yoghurt kan worden gevonden in het receptenboek.

De Ronco 5-tray Eten Dehydrator droogt bananen, kalkoen schokkerig, beef jerky en alle andere voedsel dat u wilt uitdrogen. Je hoeft alleen om het voedsel te snijden en plaats het in de laden. Het voedsel wordt gelijkmatig en tijdig droog, bespaart u geld en tijd aan het maken van uw favoriete snacks.