crowdfunding platforms – Katipult 2017

Katipult is een crowdfunding platform dat is afgestemd op het eigen vermogen en onroerend goed crowdfunding. Het kan gebruikt worden als een publieke of private verzoek platform, wat betekent dat u kunt kiezen om investeringsmarkt offers aan een prive-gemeenschap van investeerders of aan wie dan ook. Het heeft een breed scala aan functies en een aangepaste prijsstelling setup die je helpt om de exacte softwarepakket dat je nodig hebt.

Kunt u een gepersonaliseerde crowdfunding portal met behulp van deze crowdfunding bedrijf te creëren. U kunt uw eigen logo, foto’s, fonts en banner layouts bevatten om een ​​look die het beste past bij uw organisatie. Zodra u uw site heeft gemaakt, kunnen de beheerders, beleggers en ontwikkelaars van de portal elke toegang tot unieke dashboards, die grafieken en andere visuele samenvattingen van metrics voor individuele belanghebbenden. Katipult biedt ook web analytics in real-time om u te helpen de voortgang van uw crowdfunding campagnes bij te houden. Met deze tool kunt u de bezoekers van de site, sign-up en conversieratio’s, en financiering activiteiten bijhouden.

Elke campagne die u beheerd en heeft een eigen pagina, zodat uw investeerders om eenvoudig te beoordelen juridische documenten en het aanbieden van materialen voordat ze investeren. Uw beleggingen kunnen worden gefilterd op populariteit, datum en andere opties om ze makkelijker te vinden op de portal te maken. Elke campagne zal ook zijn eigen ijdelheid URL.

U kunt kiezen welke software van derden is geïntegreerd in uw portaal voor credit card en de verwerking van betalingen naar uw eigen wensen en de behoeften van uw financiers. Je hebt ook gemakkelijk toegang tot sociale media-integratie die u zullen helpen uw beleggingen te delen met uw community en laat je investeerders mogelijkheden te delen met hun netwerken. Katipult partners met Amazon’s hosting services en biedt derden integratie met een verscheidenheid van bedrijven, diensten en software.

U moet zich aanmelden en betalen om deze dienst te gebruiken. De kosten van deze software is afhankelijk van het pakket dat u selecteert. Alle pakketten komen met reeks functies, waaronder branding mogelijkheden, integratie van sociale media, analytics en nog veel meer. U kunt er ook voor kiezen om uw pakket aan te passen door het toevoegen van functies, zoals administratieve controles, bedrijfsprocessen, interface weer te geven en nog veel meer. Om erachter te komen wat de dienst zal kosten, moet u een offerte aanvragen. Katipult neemt geen transactiekosten van het geld dat u te verhogen.

Met zijn aanpasbare software pakket, diverse middelen en de veelheid van functies, Katipult is een solide optie voor een eigen crowdfunding service.