comic book software – Poser Pro 2017

Manga en anime zijn de nieuwste rage op de comic book markt kwam. 3D anime is nog de vraag met zeer weinig comic book software gewijd aan de oprichting ervan. Poser Pro is speciaal ontworpen voor 3D-anime creatie, hoewel je ook kunt gebruiken om te creëren om manga en traditionele strips. Alles wat je maakt zal moeten worden vanuit het programma, omdat je niet kunstwerk kunt importeren vanuit andere programma’s.

Overzicht

Poser Pro heeft honderden 3D karakter sjablonen die u kunt kiezen. Poser Pro kunt u kapsels, gezichtsuitdrukkingen en kleding te veranderen met elk teken dat u kiest, zodat u duizenden verschillende personages om uiteindelijk te gebruiken in uw grafische roman. Deze karakters zijn niet twee-dimensionale beelden, maar 3D-beelden die je kunt stellen en opnieuw te vormen voor de sfeer van uw comic book passen. Zij zijn niet beperkt tot menselijke karakters, ofwel; er ook dieren, insecten, voertuigen, robots en veel meer.

Dit programma mist een aantal van de afbeelding gereedschappen die in de beste comic book software, zoals patroon borstels en de mogelijkheid om aangepaste ontwerp van borstels. Echter, heeft het potloden, stiften, airbrushes en schaduwen gereedschappen. Poser Pro bevat ook de snelheid en de focus lijnen en vrije vormen. Sinds Poser Pro, zoals de meeste andere comic software, richt zich sterk op de illustratie, is het niet om het even welke script gereedschap.

Dit anime software is compatibel met pentabletten, dus het creëren van een vlekkeloze 3D anime zijn eenvoudig. Poser Pro heeft lagen die u individueel of als onderdeel van het gehele beeld kunt bewerken. Het heeft ook interactief mirroring, zodat u een perfecte replica’s van elk van je personages kunt maken. Wanneer u klaar bent met het maken van uw anime beelden, Poser Pro kunt u uw ontwerpen uploaden naar Facebook. U kunt opslaan en afbeeldingen te exporteren in uw keuze uit drie formaten: BMP, JPEG en TIFF.

Een van de speciale effecten die bij Poser Pro is de mogelijkheid om je personages te animeren. U kunt audiobestanden te uploaden en ze synchroniseren met uw animaties om je personages stem te geven, of speel ze over stripboek strips en een verteller.

Poser Pro is een SmithMicro programma. Dit betekent dat je een aantal goede customer support opties. Terwijl de help-sectie van de anime software meeste vragen kunt beantwoorden, kunt u persoonlijke hulp via e-mail en telefonische ondersteuning krijgen. SmithMicro heeft ook live chat beschikbaar via haar website.

Of u nu Windows of Mac hebben, Poser Pro werkt op beide. U krijgt toegang tot internet moet de software downloaden vanaf de website van Smith Micro’s en als je wilt naar de Facebook-upload functie te kunnen gebruiken. U kunt echter Poser Pro kopen als een DVD-ROM.

Poser Pro is een geweldige keuze voor het creëren van uw eigen stripverhaal of het ontwerpen van anime. De unieke illustratie gereedschappen en speciale functies helpen u niet alleen het ontwerp ongelooflijk gedetailleerde 3D anime, maar ook laat je ze tot leven brengen met animatie en audio. Sommige illustratie gereedschappen en geïntegreerde e-functies ontbreken in deze strip software, maar het is genoeg om je bezig te houden en laat u verbazende anime en stripboeken te ontwerpen.