chopper onderdelen toebehoren – KewlMetal

KewlMetal biedt one-of-a-kind chopper onderdelen en accessoires. Van lasergesneden staal engine behandeld vlamontwerp uitlaat tips, kunt u het uiterlijk van uw helikopter om uw stijl te passen aan te passen. Als u op zoek bent naar ideeën over hoe je je droom chopper te bouwen, niet verder te kijken dan de catalogus en fiets galerie. De catalogus heeft een product informatie en foto’s van wat de afgewerkte fietsen eruit zou zien. De fiets galerie biedt afbeeldingen van aangepaste choppers en vintage fietsen. De site bevat ook hun blog en Vraag en Antwoord Forum om u op de hoogte over producten en ook de fiets tips en andere motorfiets gerelateerde onderwerpen te houden.

product Selectie

De winkel biedt honderden gepersonaliseerde producten van hoge kwaliteit, waarvan vele ze ontwerpen en fabriceren zelf. Sommige van hun fiets kits zijn zeer geschikt voor het wijzigen van de voorkant van de fiets te geven een nieuwe look en maken het lichter voor hogere snelheden. Andere producten zijn onder meer kabels, clutch kits, stuur en vering. Ze bieden ook aftermarket chopper onderdelen en accessoires die compatibel zijn met populaire merk bikes zoals Harleys, Hondas en Suzuki zijn.

De site is eenvoudig te gebruiken met zijn eenvoudige ontwerp en de lay-out te maken op zoek naar wat je nodig hebt in een handomdraai. De homepage heeft links naar Specials, Nieuwe Producten en Top Sellers. De georganiseerde categorieën omvatten Alle producten, Harley Davidson winkel, Honda Store en nog veel meer. Als je iets specifieks in gedachten hebt, kunt u de basis zoekwoord en de geavanceerde zoekfunctie dozen gebruiken. De website biedt ook een handige index om te helpen bij de site navigatie.

De site heeft vele mogelijkheden om uit te kiezen. Sommige producten worden geleverd met een schema waardoor het gemakkelijk voor u om te zien hoe het deel is aangelegd. Ze zijn ook nuttig “how to” video’s om je te helpen in elke installaties u zelf doen. Profiteer van de Vraag en Antwoord Forum voor algemene tips en adviezen over specifieke maakt zoals Harleys of Yamaha. Blader door de kleurrijke PDF catalogus met verbazende beelden en informatieve product details. Maak kennis met de eigenaar van “Big Joe” via zijn blog, die ook voorziet in product-updates, fiets foto’s en video’s te leren kennen. U kunt ook recensies van klanten om inzicht te krijgen alvorens te kopen. Meld u aan om nieuwsbrief updates te ontvangen, orderstatus informatie en andere accountgegevens.

Contact opnemen met de winkel is eenvoudig. Op de website, vul het online contact formulier in met uw gegevens. U kunt ook bellen, e-mail, fax of schrijf ze met de contactpersoon vermeld op hun webpagina en PDF catalogus informatie. De winkel biedt een chromen garantie niet veel andere concurrenten bieden. Het bedrijf verzekert de chromen tegen vergeling of peeling gedurende één jaar vanaf de aankoopdatum, zolang de juiste chroom onderhoud is gebruikt. KewlMetal zal geen betrekking op winkel kosten verbonden aan het vervangen van uw chroom. FedEx Ground zijn de verzendkosten methode die ze gebruiken, tenzij anders vermeld.

KewlMetal biedt een aantal unieke fiets kits, chopper onderdelen en accessoires en aftermarket onderdelen populair merk fietsen passen. Veel van deze producten worden gemaakt in huis om u de hoogste kwaliteit te brengen. De website is makkelijk te gebruiken. De blog en forums zijn informatief. Een chroom garantie is een extra voordeel. Kortom, dit retailer is een geweldige tussenstop voor het vinden van wat u nodig heeft voor uw aangepaste chopper.

Makkelijk te gebruiken

Site Features

Klantenondersteuning

Overzicht