centrale airconditioning units – Dave Lennox Collection 2017

De beste centrale air conditioner houdt uw huis comfortabel op zelfs de warmste zomerdagen jaar na jaar, met behulp van zeer weinig energie en het maken van zeer weinig lawaai. Alle van de best gewaardeerde centrale luchteenheden doen, maar de Dave Lennox Signature Collection biedt veel meer. Dit is een geavanceerde, feature-gevulde centrale airconditioning met vele voordelen ten opzichte van een basiseenheid.

doeltreffendheid

Vele factoren gaan in efficiency die buiten de controle van specifieke airco units, maar als alles correct is geconfigureerd u kunt verwachten te krijgen tot 25 SEER (seizoensgebonden energie-efficiency ratio) prestaties van de XC25-model. Dit is een van de hoogste SEER ratings u op een centrale air conditioner te vinden waar dan ook. De zonne-ready opties en-smartphone-enabled technologie toe te voegen nog meer aan de efficiëntie van dit apparaat. Voor deze en andere redenen, XC25 de Dave Lennox Signature Collection is Beoordelingen over de Top Tien Gold Award winnaar.

De beste centrale airconditioners op de markt voldoen aan alle van de Energy Star-richtlijnen die zijn vastgesteld door de Environmental Protection Agency voor fabrikanten die energie besparen belonen. De XC25 van de Dave Lennox Signature Collection verdient het Energy Star-kwalificatie en gaat nog een stap verder door het verdienen van de aanwijzing Energy Star meest efficiënte, een van slechts een korte lijst van vergelijkbare eenheden te doen.

Een deel van de vergelijking voor een uitstekend rendement van de XC25 is een compressor die draait op verschillende snelheden. Eerder airconditioners had één-traps compressoren, zodat de eenheid was ofwel volledig aan of volledig uit te schakelen. Sommige units bieden tweetrapscompressoren dat ten minste geven u twee niveaus van intensiteit en energieverbruik om uit te kiezen. De XC25 heeft veel meer dan twee. Het past in stappen van kleine productie – zo klein als 1 procent – dus het is alleen met behulp van de minimale energie die nodig is om een ​​comfortabele temperatuur in uw huis te behouden.

Een van de opvallende kenmerken van dit huis airconditioner is de SunSource zonne-ready functie. Deze optie kunt u zonnepanelen toe te voegen aan elektriciteit voor uw airconditioner te genereren. Dit bespaart u geld op uw elektrische factuur en drastisch te bezuinigen op uw energieverbruik. Als uw XC25 niet de energie die je benutten van de zon niet gebruikt, kan het in uw hele huis door apparaten en elektronica worden gebruikt. De zonne-bevoegd systeem kunt u in aanmerking komen voor kortingen van uw energiebedrijf te maken, afhankelijk van waar u woont.

U kunt ook geld en energie te besparen door het gebruik van dit toestel in combinatie met de iComfort Wi-Fi Touchscreen thermostaat, waarmee u de juiste temperatuur voor uw huis te programmeren. Met de iComfort Wi-Fi thermostaat in de plaats, kunt u de airco op weg naar huis dus alles mooi zal zijn en koel als je aankomt. U kunt ook zet hem af van uw smartphone – overal – dus je hoeft geen energie te verspillen afkoeling een leeg huis als je vergeet uit te schakelen als je weggaat.

Comfort

Deze centrale air conditioner Lennox is werelden weg van die jaren ’80 eenheid die weg kan worden rammelen in uw tuin op dit moment. Het beschikt over het geluidsniveau zo laag als 59 decibel. Die lijkt op het geluid van normale conversatiespraak, veel rustiger dan eenheden van het verleden. Zelfs een pop-up broodrooster creëert 80 decibel waarde van geluid.

Deze koeling apparaat heeft een direct-drive ventilator die helpt bij stille werking. Daarnaast heeft het een geïsoleerde compressor compartiment en een geluiddempende fan grill die helpen verbergen een groot deel van het geluid dat de airco unit maakt tijdens het hardlopen.

Deze centrale air conditioner is ontworpen om alle soorten van outdoor voorwaarden hanteren. Het is opgebouwd uit gegalvaniseerd staal en voorzien van een verzinkt, stalen onderstel. Een hoogtepunt van het ontwerp deze airconditioning unit is zijn SmartHinge louvre functie. Zo kunt u gemakkelijk de binnenkant van het apparaat om toegang te krijgen tot de onderdelen van elke kant. Dit ontwerp functie maakt het onderhoud minder van een gevreesde karwei.

Een 10-jaar beperkte garantie is opgenomen met dit apparaat. Deze garantie dekt de compressor en andere componenten. Dat is prima in vergelijking met anderen in onze centrale airconditioning unit reviews, hoewel we zagen enkele met levenslange garantie.

Lennox customer support kan sterk variëren, afhankelijk van uw lokale aannemer, maar de landelijke opties zijn goed. We kregen snelle en vriendelijke service via de telefoon, en de beschikbare over elke unit online informatie is uitgebreid, zodat u vertrouwen in het product dat u kiest kan zijn.

De centrale airconditioning unit die u koopt is slechts een onderdeel van een groter systeem. Alle aspecten van dat systeem moet in uitstekende staat om de beste resultaten te krijgen, maar een hoge-kwaliteit-eenheid, zoals de XC25 van de Dave Lennox Signature Collection is een goede plek om te beginnen. De SEER rating is hoog en de decibel laag is. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en ondersteund door een goede garantie. Extra’s zoals zonne-mogelijkheden en smartphone compatibiliteit maken dit toestel opvallen in goede manieren van de rest van het peloton.

Ontwerp

Help en ondersteuning

Overzicht