brandmeldinstallaties – Honeywell Ademco 2017

De Honeywell Ademco 6100CR-2 Commercial Brandalarm functioneert met een bestaande Honeywell brandmeldinstallatie. Het is misschien niet compatibel met andere systemen. Het toetsenbord wordt aangesloten op het vuur bedieningspanelen en fungeert als een centrale hub, zodat u basisfuncties uit te voeren, zoals het bewapenen, het ontwapenen en controle op het systeem van het ene gebied.

van dit systeem control panel heeft vier programmeerbare knoppen die verschillende functies kunnen uitvoeren. Hun mogelijkheden bieden de mogelijkheid om uw lokale brandweer of politie-afdeling op de hoogte door het indrukken van een enkele toets. U kunt ook een paniekknop en alarmen voor andere uiteinden van het gebouw.

Daarnaast is er een numeriek toetsenbord waarmee u de toegangscode te arm of uitschakelen van het systeem in te voeren. Deze toetsen hebben achtergrondverlichting die altijd voor een betere zichtbaarheid. Dit ontwerp kunt u vinden het paneel en uitschakelen van het alarm, zelfs in een weinig licht omgeving. Om het numerieke toetsenblok te bereiken, moet u klap de deksel van het paneel met de hand. Dit paneel beschermt de sleutels van per ongeluk worden ingedrukt.

Het LCD-scherm van deze brandmelder verlicht om deze weer te geven in het donker. De verlichting wordt geactiveerd wanneer u op een willekeurige toets op het paneel of wanneer het alarm afgaat. Het scherm bevat aanwijzingen waarmee u navigeren door de menu’s. Het waarschuwt u ook als de status correct is ingeschakeld of uitgeschakeld.

De Honeywell Ademco 1600CR-2 Commercial Brandalarm heeft zeven statussen of modi die het gebruikt. Het brandmeldinstallatie wordt de status aangeven door knipperen een van de zeven kleuren LED verlichting, die elk zijn gelabeld met de status die het geeft. Groene lichten laten weten dat het apparaat stroom krijgt en is er klaar voor. Als het paneel in Silenced of toezichthoudende functie, of als er een probleem is met het systeem, zal het panel gele LED-lampjes geven. In geval van brand, zal een rood lampje knipperen. Het panel zal ook rood knipperen wanneer het apparaat wordt ingeschakeld.

afmetingen van de alarmcentrale zijn 5,25 x 7,5 x 1,3 inch. Het mounts aan de muur en omvat de montagekit, instructies en een bedrading gids voor doe-het-zelf-installatie.

In som, de Honeywell Ademco 6160CR-2 Commercial Fire Alarm is een low-cost oplossing voor een grote commerciële ruimte te beschermen tegen brand. Echter, het is slechts compatibel met een Honeywell alarmsysteem. Als u nog niet over een dergelijk systeem, zal het prijskaartje aanzienlijk te verhogen. Het bedrijf biedt wel kits dat dit apparaat en anderen om een ​​compleet systeem te creëren bevatten.