brandmeldinstallaties – Fire-Lite, 2017

The Fire-Lite MS-4 Conventionele Fire Alarm Systeem met bedieningspanelen houdt toezicht op meerdere zones in geval van brand. Het is compatibel met een groot scala van modellen, met inbegrip van degenen van Edwards, Fenwal, Fire-Lite en Simplex.

Dit brandmeldinstallatie door Fire-Lite kunt u maximaal te controleren om vier zones en is compatibel met een groot aantal brandmelder modellen van verschillende fabrikanten. Het verbindt met twee- en vier-draads rookmelders in elk van de vier aangewezen zones. Van die vier zones, gebruik maken van een programma om combo, toezicht- en waterstroom. Als een transformator gebruikt met deze opstelling, heeft een drie-versterker bruikbare stroom. Echter, als je een tweede transformator te integreren, de versterkers dubbel. Als u nodig hebt om meer toe te voegen aan de brandmeldinstallatie, deze setup kunt u kiezen uit optionele compatibele apparatuur, zoals de 4XTMF zender module, die direct kan worden aangesloten op het systeem; een 4XLMF module LED annunciators te ondersteunen; of 4XZMF zone relais module, die ook pluggen in. Het functioneert als zowel een klasse A (vier-draad) en een klasse B (tweedraads) alarmsysteem, het beveiligen van een groter dekkingsgebied voor extra veiligheid.

De weergave van deze brandalarm eigenschappen backlighting om het gemakkelijker maken om de digitale letters zien. Wanneer een van de zones moet het control panel van een mogelijke brand te waarschuwen, de bijbehorende zone maakt gebruik van een knipperende LED-licht om de gebruiker te waarschuwen. Aangezien elke zone wordt geactiveerd, die latere LED lampjes knipperen ook. Er zijn LED-indicatoren in elke zone voor het brandalarm, toezichthoudende waarschuwingen, problemen en onderhoud. Indicatoren tonen ook wanneer het systeem is aangesloten op een stopcontact of wanneer de status verandert in NAC uitschakelen, Zone uitschakelen, NAC Fout, Systeem Fout of vermogen Trouble. Op de printplaat is het knipperende LED-lampjes om kennis te stellen van problemen met de batterij of de lader.

Om u te helpen het opvallen in uw gebouw, het bedieningspaneel is meestal rood, waardoor het zeer duidelijk tegen een verscheidenheid van gemeenschappelijke neutrale tinten. Het centrum van het paneel is zwart, waar het toetsenbord zich bevindt en is voorzien van een digitaal display. Het slot op de voorkant van het paneel houdt indringers en onbevoegd personeel uit het knoeien met de bedrading en instellingen op het apparaat.

The Fire-Lite-systeem valt onder een garantie van drie jaar, de bescherming van het materiaal en arbeid van de fabrikant. Om de garantie te gebruiken, het moet goed onderhouden en de distributeur moet de juiste machtiging om de vaste of vervangen product te krijgen in te dienen. Het wordt geleverd met een gebruikershandboek, maar aanvullende documenten over de installatie en onderhoud zijn beschikbaar voor gratis te downloaden van de website van de fabrikant.

The Fire-Lite MS-4 Conventionele Fire Alarm bestrijkt een kleine reeks van zones, wat handig is voor een kantoorgebouw of een kleine school. Aangezien het is compatibel met vele verschillende fabrikanten, heeft u de mogelijkheid om te mixen en matchen voor een op maat gesneden aanpak van veiligheid.