bescherming computer software – AVG Ultimate 2017

AVG Ultimate is een van de weinige all-in-one internet security producten in onze review met een high-functionerend management console waarmee u op afstand te initiëren malware scans op uw apparaten. Hoe meer typische beheerconsoles beperken functionaliteit voor het beheer van rekening in plaats van functies management. Voorbeelden van account management zijn de mogelijkheid om abonnementsgegevens te zien, toe te voegen of over te dragen dekkingen apparaat en gebruikers toe te voegen. Hoewel deze bescherming computer software elke functie gevonden in een aantal concurrenten heeft, heeft het de belangrijkste en bevat tools die de prestaties tune-up van uw pc en je Android en Mac schoon te maken.

Overzicht

AVG’s Windows-component bevat essentiële computer beveiligingsfuncties. U kunt versleutelen en beveiligen met een wachtwoord persoonlijke bestanden in een data veilig. Het werkt zichzelf in real-time, zodat het de meest recente dreigingen database. U kunt veilig bestanden verwijderen zodat de file-recovery hulpprogramma’s ze niet kunt vinden. Antispam is opgenomen om spams en oplichting te stoppen. De belangrijkste beveiligingsfuncties, echter, zijn natuurlijk antimalware en antiphishing, die beide zijn binnen AVG feature set.

De software is niet de hoogste waardering van testresultaten op de AV-Test in februari 2015. Terwijl sommige van haar concurrenten bereikte 100 procent malware detectie, AVG’s was 67 procent. Het deed veel beter in een paar andere tests op de AV-Test. Het toonde goede scores op het gebied van niet vertragen de host-pc. En het behaalde een perfecte score als het ging om het testen voor het tarief van vals-positieven, met andere woorden of het consequent onderscheid tussen veilige en schadelijke bestanden, een belangrijke usability overweging.

Met AVG op je Mac, kunt u uw prestaties en beveiligingsstatus zien en mogelijk te maken bescherming. U kunt ook scans starten en bijwerken virusdefinities. Zijn antimalware engine beperkt zich niet naar Mac malware. Het vindt ook en stopt elke Windows en Android-malware dat het ontdekt langs de weg. AVG is niet geïmplementeerd antiphishing in de Macintosh-module. Ook is er geen password manager, ouderlijk toezicht of online back-up. AVG heeft niet zijn Macintosh-module aan op de AV-Test ingediend, zodat we niet testresultaten die laten zien hoe het behoort tot peers hebben gepubliceerd. De Mac-component bestaat uit een reiniging hulpprogramma dat vindt en krijgt ontdoen van rommel. Voorbeelden van rommel onder andere logbestanden, gedownloade bestand geschiedenissen, restjes van installaties en dubbele bestanden.

mobiele component AVG’s draaide in uitstekende Android testresultaten door de onafhankelijke testlab AV-Test in maart 2015. Het onderschepte 100 procent van de bedreigingen in de test bed en niet vertragen het apparaat in het proces. Hoewel de mobiele component van AVG Ultimate omvat niet antiphishing, ouderlijk toezicht of een password manager, kan het ongewenste oproepen op Android-telefoons te blokkeren. En als je je telefoon verliest als gevolg van nalatigheid of diefstal, kunt u op afstand te lokaliseren, vergrendelen of veeg het schoon. U kunt ook activeren een antidiefstal remote camera functie die u stuurt foto’s van uw telefoon, samen met een kaart van de locatie. Indien een dief vervangt de SIM-kaart, de telefoon vergrendeld.

mobiele component AVG’s heeft een paar meer functies het vermelden waard. U kunt specifieke applicaties op je Android-toestel te vergrendelen. U kunt ook een back-up programma’s op een SD-kaart. Prestatie functies omvatten een energiebesparende modus, storage management en data-abonnement management.

De AVG dashboard is meer dan een beheerconsole om accountgegevens te controleren. Het staat u te scannen en verwijderen van bedreigingen op afstand op uw apparaten vanuit één scherm. Genoemd AVG Zen, deze beheerconsole biedt meer functionaliteit dan de meeste concurrenten in onze review te bieden. AVG Zen is een onderdeel van het Windows-onderdeel. Naast het weergeven van uw bescherming en de status van de prestaties, en scannen en verwijderen van virussen, AVG Zen kunt u virusdefinities en run onderhoudsprogramma’s bij te werken.

AVG-gebruikers ontvangen een uitstekende hulp en ondersteuning. Online chat en telefonische toegang zijn 24/7 beschikbaar. De support pagina is prachtig georganiseerd en behulpzaam.

De beste bescherming computersoftware is waarschijnlijk degene waarmee je al je apparaten te beschermen met één licentie en biedt een gecentraliseerde functies-beheerconsole dat geeft je controle over hen. AVG Ultimate is een van de beste bescherming computer pakketten voor deze zeer redenen. Het heeft niet de hoogste Windows antimalware opsporing scores en de Mac malware detectie is niet bekendgemaakt, maar het heeft een uitstekende Android malware detectie scores. Bovendien is het bedrijf reageert op verzoeken om technische ondersteuning 24/7, veel meer genereus toegang dan de beschikbaarheid van een flink aantal concurrerende uitgevers van computer beveiligingsprogramma’s.