voet stimulators – HoMedics Foot Massager 2017 – Top Tens

Deze low-end voetmassageapparaat is voornamelijk een voetenbad met pedicure spa functies. Het biedt algemene trillingen en een handleiding roller massage. Hoewel het biedt wel bruisend bubble actie wordt beperkt als een stimulator.

De HoMedics Voet Salon Pro met Heat Boost Kracht meet 16,8 x 8,1 x 13,5 inches en weegt 3,8 pond, dus het is draagbaar en, wanneer deze leeg is redelijk licht van gewicht. Wanneer echter vol water, wordt het aanzienlijk zwaarder. Het heeft een plastic constructie, die helpt om het gewicht laag te houden, maar kan broos zijn, vooral met de leeftijd, dus het kan gevoelig voor scheuren en lekken zijn. Het risico van kraken wordt verhoogd als u het voetenbad te vol en dan proberen om het te verplaatsen.

Deze voet stimulator heeft een zeepbel functie om zacht water masserende werking te verschaffen. Echter, zoals de motor is niet een rustig lopende motor, produceert het een behoorlijke hoeveelheid ruis, dat is storend en niet bevorderlijk voor een ontspannen omgeving. Het apparaat heeft ook een trilling optie om verder te stimuleren en een licht masserende werking te verschaffen. Op elke voetplaat zijn er twee harde kunststof rollen bedekt met kleine knobbeltjes. Ze blijven op hun plaats ongeveer op de bal en de hiel van de middelgrote voet, en je gewoon rol je voeten heen en weer. Omdat ze zijn stijf, kunnen de rollen ongemak veroorzaken als je niet hard, diep massages. Ze zijn ook ongemakkelijk als je wilt gewoon rust je voeten op de bodem van het voetbad, hoewel je de rollen kunnen afhaken.

Deze voet stimulator is voorzien van een verwarming functie die de temperatuur van het water bij 98 graden Fahrenheit onderhoudt. Het kan ook verwarmen koud water tot 98 graden Fahrenheit. Het apparaat wordt geleverd met vier opzetstukken voor de middenconsole als onderdeel van de pedicure voet spa-functie, met inbegrip van een puimsteen om buff weg te ruwe of dode huidcellen te helpen. Helaas, als ze zitten op de middenconsole, ze zijn niet bijzonder gemakkelijk te gebruiken, waarbij je je voeten bewegen in een lastige positie. De HoMedic voet massage heeft een spatscherm ter bescherming van uw vloer en de elektronica.

Hoewel een low-end model, de HoMedic Voet Salon Pro met Heat Boost Power biedt beperkte waarde. Het doet zorgen voor een zachte water massage en voet spa met een pedicure bijlagen, maar het heeft niet veel in de weg van de massage actie, afgezien van bellen, lichte trilling en handmatige rollers bieden. Dit model is alleen geschikt voor de meest elementaire behoeften.