vaatwasser – GE Profile 2017

De GE Profile PDT750SSFSS vaatwasser biedt verschillende wasprogramma’s en opties met zijn energie-efficiënte machine. Hoewel de garantiedekking te kort schiet, dit roestvrij staal vaatwasser biedt u ruimte, flexibele racks en tanden, en een eenvoudig te gebruiken vaatwasser. Voor zijn intuïtieve ontwerp en de reinigende werking, gunnen we dit GE vaatwasser our Top Tien Gold Award.

energie-efficiëntie

Energie-efficiëntie dient als een van de belangrijkste kenmerken van uw vaatwasser kan bezitten. De beste vaatwassers omvatten niet alleen energie-efficiënte wassen opties, maar een ontwerp dat zich richt op energie-efficiëntie. ENERGY STAR certificeert GE vaatwasser. De eenheid jaarlijkse energieverbruik en de kosten te laten zien hoe efficiënt het is; de afwasmachine geschatte jaarlijkse kosten is $ 33. Met de nieuwe energie-eisen, hebben cyclustijden drastisch toegenomen. normale cyclus Deze afwasautomaat is een van de kortste in onze vergelijking op iets minder dan twee uur.

Deze vaatwasser heeft een verscheidenheid aan wascycli en opties die u kunt gebruiken, waardoor het een veelzijdige machine. Met zeven wasprogramma’s, kunt u uw gerechten schoon te maken op de meest efficiënte manier. U kunt kiezen uit auto gevoel, zware wassen, normale was, licht wassen, spoelen, express en eWash.

De eWash cyclus is eco-vriendelijke optie van deze vaatwasser. Wanneer u deze wasprogramma te selecteren, gebruikt het slechts twee liter water aan uw gerechten te wassen, waardoor het zeer energie-efficiënt. Om energie verder te besparen, kunt u de eWash cyclus koppelen aan de power-droge optie, en het zal uw gerechten te drogen met een ventilator in plaats van het verwarmingselement.

Deze vaatwasser wordt geleverd met een overvloed aan opties te wassen. Van de 11 beschikbaar is, bevat twee waszone opties. Het wassen zones kunt u de vaatwasser half-vol op de bovenste of onderste rek om water en energie te besparen lopen. Deze optie is vooral nuttig voor kleine gezinnen of huishoudens met kinderen, omdat je het bovenste rek alleen kan draaien en maak hun plastic flessen, bekers en schalen.

Afgezien van de grote verscheidenheid aan wasbeurten en wassen opties, deze ingebouwde vaatwasser heeft een paar andere functies. Bijvoorbeeld, het toestel beschikt over 102 reinigen jets. Bovendien, vier van hen zijn gewijd aan grote items, zoals flessen water, zuigflessen en hoge glazen, die vaak niet volledig schoon in de vaatwasser te krijgen. De fles-wash jets zitten op het bovenste rek.

Cleaning Opties

Om te bepalen hoe gemakkelijk deze afwasmachine te gebruiken is, is rekening gehouden met de capaciteit, flexibiliteit, gemak en opties. We bekroond met deze vaatwasser een 95 procent gemak van het gebruik score, want het biedt plaats aan maximaal 16 couverts met verschillende tanden, waardoor het duidelijk waar voor elk type gerecht te zetten. In aanvulling op de capaciteit, kunt u de hoogte van uw rekken te passen en te veranderen de tanden aan allerlei verschillende gevormde servies te passen.

Deze intuïtieve vaatwasser biedt ook een aantal handige functies die ervoor zorgen dat het een zelfvoorzienende machine. Met een vertraging van start timer, kunt u uw vaatwasser aanloop naar 12 uur later vanaf het moment dat je in te stellen, die u kunt geld besparen als u wilt uw vaatwasser uitgevoerd tijdens de daluren. Deze vaatwasser heeft ook een bodem sensor die in dienst tijdens de automatische zin cyclus. De sensor maakt gebruik van een infrarode straal om de troebelheid van het water te testen en het past automatisch de vaatwasser aan zijn cyclus korter of langer, afhankelijk van hoe vuil het water is. Deze functie maakt gebruik van de minimale hoeveelheid water en energie om uw gerechten schoon te maken.

Sommige functies verbeterde de vaatwasser gemak van het gebruik score met inbegrip van het wasprogramma en hun lengte, evenals de vaatwasser hard-food ontdoener, statuslampjes, verborgen controles en kinderslot. Met een hard-food ontdoener, hoef je niet te tub of filter van de vaatwasser te reinigen. De statuslampjes kunt u controleren of uw vaatwasser is uitgevoerd of als de cyclus is voltooid in een oogopslag. Met verborgen bediening en een kinderslot, zullen jonge kinderen niet in staat zijn om cycli verstoren.

Design kan een belangrijke rol spelen in de kwaliteit van uw vaatwasser. De vaatwasser heeft een zeer efficiënte layout. Het omvat drie sproeiarmen en 102 spuiten jets die samenwerken om te komen en reinig elke duim van uw gerechten. Met een roestvrij stalen bad, deze afwasmachine ziet er strak zowel binnen als buiten. De roestvrijstalen dient meerdere doelen. Het werkt als een verwarmingselement tijdens het wassen en drogen cycli, en kan hoge temperaturen. Terwijl roestvrij staal meer in eerste instantie kost, het maakt de machine meer energie-efficiënt en bespaart u geld in de tijd.

Bij aankoop van een vaatwasser, een van de belangrijkste factoren is het geluidsniveau tijdens de uitvoering. Deze vaatwasser is fluisterstil, met het geluid meten van 42 decibel. De roestvrijstalen interieur helpt te isoleren het lawaai tijdens het wasprogramma. U kunt deze geïntegreerde vaatwasser in leisteen of roestvrij staal aan te schaffen.

Dit toestel heeft een zeer korte garantie. Alle componenten van de vaatwasser, met inbegrip van onderdelen, arbeid, racks, elektronica, bad en de deur, zijn slechts gedekt voor één jaar na de aankoopdatum. In vergelijking met de andere vaatwassers op onze vergelijkingstabel, deze vaatwasser achterblijft.

load Flexibiliteit

U kunt contact opnemen met GE’s support team via telefoon, e-mail en live chat. De site bevat ook een kennisbank met online handleidingen, service center locators, veelgestelde vragen en ondersteuning van video’s. Helaas kun je alleen toegang tot live chat van een pop-up venster dat is alleen beschikbaar als een customer service agent op.

De GE Profile vaatwasser ontbreekt een lange garantie; Echter, de wasbeurten, capaciteit en flexibiliteit maakt het de beste vaatwasser in onze line-up. Focussen op energie-efficiëntie en het gebruiksgemak, GE presenteert een hoogwaardig vaatwasser, dat is werkelijk indrukwekkend.

Design & Dimensions

Garantie & Ondersteuning

Overzicht