Stomers – Aroma Professional 2017

De Aroma Professional 5-Quart Eten Steamer is een single-tiered high-wattage apparaat. Het beschikt over een brede basis en een groot waterreservoir die snel opwarmt en begint vrijwel meteen stomen. Eten gekookt in de Aroma Professional is goed, en de stoomboot kunt het eten warm te houden totdat je bij het.

Overzicht

We testten vis, kip, groenten en rijst. We vonden de kip gekookt in de Aroma Professional als een van de beste. De vis, groenten en rijst waren allemaal goed. Vreemd genoeg heeft Aroma niet voorzien van een rijstkom. We gekookte rijst in deze steamer met onze eigen bowl, die gemiddelde scores onder onze smaak testers oogstte. Als u van plan bent om dit voedsel stoomboot te gebruiken om rijst, het ontbreken van een kom, in combinatie met de gemiddelde resultaten te koken, kan betekenen dat dit niet de juiste stoomboot voor u.

De Aroma Pro was het enige elektrische voeding steamer we getest met slechts één tier. Als je koken verschillende voedingsmiddelen, zoals groenten en vis, kan het moeilijk zijn om meer dan enkele delen passen op de single tray. Verder is het moeilijk om de smaken gescheiden te houden en gescheiden wanneer voedingsmiddelen worden zo dicht bij elkaar druk.

Het waterreservoir, waarvan 80 ounces houdt, is het grootste reservoir onder het voedsel stoomboten die we hebben getest. U kunt gemakkelijk de water niveau als de Aroma heeft een buiten water-level-venster. Als u ooit nodig om het water te vullen, moet u de dampende lade van het voetstuk ontstapelen. Echter, omdat deze steamer heeft een aanzienlijke watercapaciteit, is het onwaarschijnlijk dat je opraken van water als je de lade te vullen om de capaciteit alvorens te beginnen. De 1000-watt base gemakkelijk verhit het water en onmiddellijk begonnen stomen ons voedsel.

Ondanks het grote water capaciteit en hoge wattage, waren er een aantal nadelen met dit toestel. Tijdens onze tests meten we de buitentemperatuur, die 211 graden Fahrenheit, de heetste van de eenheden die we hebben getest geregistreerd. De dampende bak is vaatwasmachinebestendig en de dampende basis doekjes neer gemakkelijk met een vochtige doek, maar de Aroma Professional was één van de moeilijkste trays te wassen met de hand. Het duurde ook niet voorzien van een vertraagde start functie, maar er is een warming instellen om je eten te houden de juiste temperatuur en een receptenboek om u te helpen de slag te gaan.

U kunt e-mail, telefoon te vinden en live-chat ondersteuning op de website van Aroma’s. Aroma heeft een FAQ sectie voor de behandeling van veelvoorkomende problemen. We belden en gemaild Aroma en beide keren het bedrijf reageerde snel op onze vragen. Een andere leuke feature op de website is een gehoste forum voor het uitwisselen van kooktips, recepten en het oplossen van problemen. U kunt het product handleiding online te vinden, en u kunt uw steamer en orde vervangende onderdelen inschrijven ook online.

De Aroma Professional 5-Quart Eten Steamer heeft veel van het koken macht en een groot waterreservoir, zodat u kunt voedsel voor langere tijd stoom zonder de waterbak te vullen. De enkele laag kan bemoeilijken voedsel gescheiden te houden, en rijst koken is een zwakte. Als u op zoek bent naar een stoomboot die zeer dichte voedsel kan koken voor langere tijd, kan de Aroma Pro de beste stoomboot voor jou.