scheikunde sets – Chemie 60 2017

Zoals de naam al doet vermoeden, de chemie 60 kit geeft je 60 experimenten uit te voeren met behulp van huishoudelijke chemicaliën die u verstrekt, zodat uw kind kan zien hoe de chemie een rol in ons dagelijks leven speelt. De experimenten zijn veilig en eenvoudig uit te voeren.

Overzicht

Dit is een inleidende chemie instellen voor kinderen, dus de experimenten zijn basic. Misschien vindt u dit een beetje te simpel in sommige gebieden, maar deze chemie toestel is ontworpen om uw kind te begrijpen wetenschappelijke concepten aan het werk in het leven van iedereen. U en uw kind kan de Chemie 60 kit voor wat plezier leren nu gebruik maken, evenals later de basis leggen voor meer complexe wetenschappelijk onderzoek.

Het merendeel van de experimenten in deze wetenschap kit zijn snel, maar een paar, zoals kristallen groeien, kan enkele dagen of langer in beslag nemen. Zorg ervoor dat u en uw kind te lezen door de hele procedure in de handleiding voordat een experiment begint zodat u weet hoe lang het zal duren. Hoewel deze zijn niet gevaarlijk experimenten, een van de nadelen aan scheikundige experimenten voor kinderen die dagen in beslag is het vinden van een veilige en handige plek om het opzetten van de apparatuur voor een zo lange tijd, vooral als je jonge kinderen of huisdieren in de huis.

Deze chemie voor kids kit wordt geleverd met een zeer basic laboratorium apparatuur, waaronder het meten en het mengen van gereedschappen, reageerbuisjes en een reageerbuis staan, en een veiligheidsbril. Er zijn een paar stukjes glas, maar de kit is ontworpen veilig voor kinderen te zijn. Als uw kind is aan de onderkant van het spectrum leeftijd, kan hij of zij hulp nodig meten ingrediënten, met behulp van de kleine gereedschappen en volgens de instructies in de juiste volgorde.

In tegenstelling tot de meeste commerciële chemie kits, de chemie 60 maakt alleen gebruik van huishoudelijke chemicaliën, die niet zijn opgenomen met de apparatuur. Je hebt het meest waarschijnlijk alles wat je nodig hebt thuis, maar u nodig heeft om uit het hoofd naar een supermarkt of bouwmarkt voor een paar items. Deze kit wordt geleverd met een klein boekje dat de procedures bevat voor alle experimenten en legt uit hoe en waarom ze werken.

Chemistry 60 levert een boeiende reeks scheikundige experimenten voor kinderen met niet-gevaarlijke stoffen. Het is een goede keuze voor zeer jonge kinderen, maar het is niet zo goed uitgerust, en als uw kinderen ouder zijn, kunnen zij deze set zo indrukwekkend of boeiende niet vinden.