mobiele telefoons – LG Accolade

De LG Accolade ziet er niet uit als een smartphone. Het is niet voorzien van een touchscreen interface of toegang tot een grote selectie van apps. Dit budget mobiele telefoon is je basis clamshell telefoon met een compact formaat, Bluetooth-connectiviteit en een 1.3MP (megapixel) camera. Maar als je op zoek bent naar een mobiele telefoon met een lage prijs en weinig bling, kan de LG Accolade hebben wat u zoekt.

Ontwerp

De flip-telefoon design kan nooit uit te gaan van stijl, en de LG Accolade bewijst het. De flip design maakt deze begroting mobiele telefoon klein, met een hoogte van 3,56 inch en een breedte van 1,83 inch. Het is licht van gewicht, met een gewicht iets minder dan 3 oz. Het ontwerp geeft wel de telefoon een beetje extra bulk, dat is een nadeel van de flip-stijl. Hoewel het een kleine telefoon kan zijn, zijn omvangrijke vorm is merkbaar als je het in uw broekzak.

Het toetsenbord is voorzien van grote toetsen die het typen gemakkelijk en probleemloos. De toetsen zijn gemakkelijk te duwen, en iemand met grote handen zal niet over een moeilijke tijd sms’en of gewoon typen van een telefoonnummer op deze telefoon. Een numeriek toetsenbord beschikbaar is, maar er is geen volledig QWERTY toetsenbord aangeboden. De volumeregeling en koptelefoonaansluiting bevinden zich langs de linkerkant van het toestel, samen met een micro-USB-poort die wordt gebruikt voor het opladen van dit budget mobiele telefoon.

Eén van de dit apparaat opvallende kenmerken is de lange levensduur van de batterij. De LG Accolade biedt 460 minuten spreektijd. Dit geeft u meer dan zeven uur om te praten over de telefoon, het verzenden van tekstberichten of het vastleggen van foto’s. Deze telefoon riool levensduur van de batterij wanneer een van de schermen actief zijn, wat betekent dat als u op zoek bent naar een telefoon die je voortdurend moet in gebruik, een apparaat met lange gesprekstijd vermogen nodig.

Niet alleen is de spreektijd uitstekend, maar zo is de standby-tijd. Deze mobiele telefoon biedt 679 uur standby-tijd op een enkele batterijlading. Dit bedoel dit budget mobiele telefoon zal weken duren op een enkele acculading als spaarzaam gebruikt. Deze mobiele telefoon heeft de langste standby-tijd van elk budget mobiele telefoon die we beoordeeld.

De LG Accolade biedt het absolute minimum, wanneer het gaat om functies. Een 1.3MP (megapixel) camera is beschikbaar die helder of scherpe beelden niet vast te leggen. De foto’s zijn korrelig en de kleuren zijn saai, maar voor een telefoon met zo weinig mogelijkheden, we waren blij deze telefoon biedt een aantal type beeld vastleggen vermogen.

call Features

Er is geen muziekspeler beschikbaar op dit apparaat, en je kunt niet specifiek ringtones voor individuele contacten toe te wijzen. Ook zal het adresboek op deze begroting mobiele telefoon niet kunt u meerdere nummers toewijzen aan een bepaalde contactpersoon.

Deze mobiele telefoon biedt de basisfuncties om u te helpen multitasken en houden u georganiseerd. Een aantal van deze functies zijn onder meer een kalender, rekenmachine en wekker. U kunt ook berichten om jezelf maximaal 60 seconden opnemen.

De LG Accolade is een basic telefoon met weinig functies aan te bieden. De flip design houdt dit budget telefoon klein maar volumineus. We waren onder de indruk van de lange levensduur van de batterij die zal duren voor meerdere dagen op een enkele lading. Een nadeel van dit apparaat is het gebrek aan media-speler en de beperkingen van het adresboek, maar basic multitasking features en een 1.3MP camera versterken deze mobiele telefoon.

Extra functies

Overzicht