kijk bestellen – 4Checks.com Controle Bestellen – Top Tens

4checks.com is een online check bestelservice dat meer dan 800 in het oog springende designs check biedt. De thema’s zijn commons degenen zoals bloemen en meer niche degenen zoals collectible auto’s. U kunt uw eigen foto’s uploaden naar het naar persoonlijke foto cheques maken en u kunt tot vier persoonlijke foto’s voor extra afwisseling. Een ding dat deze service niet bieden, is echter zakelijke controles direct van haar site.

Overzicht

Deze dienst heeft een van de breedste ontwerp selecties voor het bestellen van persoonlijke controles online. Daarnaast biedt tal van mogelijkheden van de check-formaten. U kunt kiezen uit twee exemplaren, top-stomp en side-tear controles. Hoewel het prijzig kan zijn, heeft het nog steeds goedkoop controles in vergelijking met wat de meeste banken in rekening gebracht.

Nadat u uw cheque bestelling hebt geplaatst, kunt u uw cheques aan te passen. Dit is waar je de belettering stijl personaliseren of voeg logo’s en monogrammen. Het nadeel van deze methode van ordenen is dat je niet kunt zien wat aanpassingsopties je krijgt nadat je hebt gekozen voor een controle design.

Voor persoonlijke cheques, de service biedt alles wat je nodig hebt om bij te houden van uw uitgaven te houden en om uw chequeboek in evenwicht te brengen. Als je niet van dubbele controles, kunt u top-stomp controles te bestellen, zodat u uw uitgaven kunt opnemen in de ruimte direct boven uw cheque. U kunt ook gebruik maken van de check register dat wordt geleverd met elke doos van de controles die u aanschaft. Elke doos bevat 125 controles, een check registreren en vier borg slips.

Omdat 4checks.com geen zakelijke controles bieden, is samen met een ander bedrijf genaamd Controles Unlimited door leiden u naar haar website. Controleert Unlimited biedt een breed scala van zakelijke controles en benodigdheden, maar het gebrek aan opties op 4checks.com is verrassend, gezien het scala van haar persoonlijke cheque opties.

Aangepaste controles uit 4checks.com alle van de veiligheid specificaties die door financiƫle instellingen en aanbevolen door de CPSA, een bureau dat de veiligheidsnormen stelt voor de leden van de check-grafische industrie. Het bedrijf biedt een gratis nummer en een e-mailadres voor de klantenservice. De pagina Veelgestelde vragen omvat een breed scala aan onderwerpen en is makkelijk te navigeren. 4checks.com niet bieden een geld-terug garantie, maar wel proberen om u te helpen eventuele problemen die zich voordoen op te lossen.

Met 4checks.com’s gulle ontwerp selectie en vele personalisatie functies, krijg je tal van mogelijkheden voor uw online check bestellingen. Echter, 4checks.com verwijst u naar een ander bedrijf voor zakelijke controles, dat is een verrassende waarschuwing in zijn anders breed scala aan opties.