factoring diensten – CapitalPlus 2017

CapitalPlus is een factoring service zonder inzet eisen en geen verborgen kosten, die hielp het te verdienen our Top Tien Bronze Award. Het werd opgericht in 1990 en werkt met vele soorten van bedrijven, maar het is gespecialiseerd in factoring voor bouwbedrijven. Niet elke factoring dienst zal samenwerken met bouwbedrijven, of factoring bedrijven zullen hogere tarieven voor de bouw bedrijven rekenen. Daarom, als uw bedrijf is gevestigd in de bouw, CapitalPlus is het overwegen waard.

Tarieven & Fees

Dit factoring bedrijf fondsen tot 80 procent van de facturen koopt van u vooraf. Na CapitalPlus ontvangt betalingen van uw klanten, financiert de rest van het factuurbedrag aan u minus de kosten, die een minimum van 1,5 procent zijn om de 15 dagen. CapitalPlus geen opstart kosten of beƫindiging kosten in rekening, zodat u zich geen zorgen te maken over deze onderbreking van uw cash flow.

U kunt facturen die tot 60 dagen delinquent met CapitalPlus, die typisch is in deze industrie zijn factor. CapitalPlus zal ook factor hoezeer u elke maand wilt; er is geen maximum bedrag in dollars moet je onder te blijven om te werken met dit bedrijf. Dit is zeldzaam in deze industrie en kan nuttig zijn om bedrijven die een groot aantal facturen die ze nodig hebben aan factor te hebben.

Deze factuur factoring bedrijf werkt met vele soorten van bedrijven in verschillende financiƫle situaties, zoals het opstarten van bedrijven. De diensten zijn landelijk beschikbaar, maar zijn niet beschikbaar in Canada.

Een mogelijk nadeel van het werken met CapitalPlus is dat het niet non-recourse factoring, wat betekent dat als uw klant niet betaalt CapitalPlus het factuurbedrag, dan moet u de factuur terug te kopen biedt. Dit kan uw cash flow verstoren.

Aan de positieve kant, heeft CapitalPlus niet over een factuur of een verbintenis minimum, wat betekent dat je zo weinig kunt factor als u wilt en nog steeds werken met dit bedrijf zonder kosten. U kunt zich aanmelden voor de diensten van dit bedrijf online. Zodra CapitalPlus uw aanvraag heeft ontvangen, kan het je akkoord binnen 24 uur. U ontvangt het algemeen financiering binnen 24 uur na het verkopen van uw facturen CapitalPlus.

verkiesbaarheid

CapitalPlus biedt een speciale adviseur te werken met haar klanten, waardoor het gemakkelijk voor u om de antwoorden te krijgen en hulp die u nodig hebt. Het biedt ook een telefoon, live-chatten en e-mail.

We kwamen naar CapitalPlus om de klantenservice te testen. We hebben nooit een antwoord op onze e-mail vragen gekregen, maar toen we de klantenservice lijn genaamd vonden we de steun die we kregen om behulpzaam te zijn en to the point. Kortom, we hadden een positieve ervaring met ondersteuning CapitalPlus ‘.

CapitalPlus biedt geen non-recourse factoring, maar het hoeft niet een verplichting minimum dat je hoeft te maken over. Het heeft geen maximum bedrag dat u kunt factor bij het elke maand en zonder minimum, die u de vrijheid die je nodig hebt om zo veel of zo weinig factoring doen als uw zakelijke behoeften geeft. CapitalPlus is een solide keuze voor u om te overwegen wanneer u op zoek naar een factoring service voor uw bedrijf.

factoring Process

Ondersteuning

Overzicht