facebook ouderlijk toezicht – Safe Eyes 2017

Zijn uw kinderen te veel tijd besteden aan social media sites? Safe Eyes is een Facebook-ouderlijke controle programma dat instrumenten en rapporten die u laten weten hoeveel tijd je kinderen besteden en welke activiteiten zij betrokken zijn bij. Met behulp van deze Facebook toezicht programma kunt u direct invloed op wat je kinderen worden blootgesteld aan levert op Facebook en andere sociale media sites.

Overzicht

Eén van de sterke punten van Safe Eyes is dat je filters en monitoring kunnen instellen door leeftijdsgroep. Dit is geweldig, want je kunt hebben één computer ingesteld met een hoge gevoeligheid voor uw elementaire en tussen kinderen en een andere minder beperkingen voor uw oudere tieners.

U kunt Safe Eyes installeren op maximaal drie afzonderlijke computers, ofwel PC of Mac. Er is ook een app beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod Touch. Zodra je Safe Eyes hebt geïnstalleerd, krijgt u de mogelijkheid van het creëren van een enkele familie profiel of individuele profielen voor elke gebruiker. Er rekening mee dat filter en het blokkeren van kracht zal hetzelfde zijn voor alle gebruikers zijn als je een gezin profiel te maken. Dit kan problemen veroorzaken als u meerdere gebruikers van verschillende leeftijden en huiswerk zoeken onderwerpen.

Net als de meeste Facebook ouderlijk toezicht programma’s, stuurt Safe Eyes u e-mail alerts wanneer je kinderen te posten gevoelige informatie of ontvangen ongepaste en kwetsende opmerkingen van pesten of kennissen. Safe Eyes geeft je ook de mogelijkheid om een ​​telefoontje of SMS-bericht ontvangen.

Safe Eyes heeft 35 webinhoud categorieën die u kunt kiezen om te blokkeren of toestaan, of om te worden gewaarschuwd over meteen. Wij zijn onder de indruk dat u uw eigen categorie kunt maken als deze nog niet aanwezig is of u een aangepaste onderwerp nodig. Met deze functie kunt u Safe Eyes aanpassen voor uw gezin in plaats van het beperken van je een paar presets.

Een andere leuke functie is de mogelijkheid om een ​​tijdschema voor wanneer een social media site of het internet kan worden geraadpleegd ingesteld. Met deze tijd controles, u aangeeft wanneer uw kind online kan zijn. Dit vermindert de kans dat ze stiekem op Facebook na het slapen gaan of in het midden van hun schooldag op hun mobiele apparaat.

U kunt Safe Eyes instellen dat u dagelijks of wekelijks meldingen van alle online activiteit van een computer te sturen. Deze rapporten geven u een overzicht van de informatie met betrekking tot de meest voorkomende zoekopdrachten van uw kind, welke sites ze bezoeken de meeste en hun activiteiten op Facebook. Activiteitenverslagen kan ook worden opgeslagen op uw computer voor toekomstig gebruik. U kunt ook een rapport over de computer uw kind te genereren. Gewoon met de rechtermuisknop op het pictogram Safe Eyes in de rechterbenedenhoek werkbalk en selecteer Rapport uitvoeren om snel een geactualiseerd verslag van de activiteit op die computer te genereren.

Het houden van uw kinderen veilig kunnen een nachtmerrie zijn als je niet de juiste gereedschappen hebben. Gelukkig, Safe Eyes geeft u een geweldige manier om je kinderen te controleren terwijl ze actief zijn online en op het gebied van social media. Safe Eyes helpt u op de hoogte blijven en uw kinderen veilig.