externe accu – RAVPower RP-PB07 Element 2017

De RAVPower RP-PB07 Element mijdt een aantal van de functies die je zou verwachten van een USB-accu in het voordeel van nut. U zult niet vinden een automatische uitschakelfunctie of een lage-batterij waarschuwing, maar het element robuuste constructie en draagbare form factor maakt het een goede keuze voor on-the-go opladen. Het element is niet de beste externe accu beschikbaar is, maar het is nog steeds een functionele tool.

Overzicht

Een 10.400-mAh (milliampère uur) batterij bevoegdheden van de Element en kunt u uw mobiele apparaten op te laden. U kunt uw smartphone meerdere malen met zoveel macht opgeslagen in rekening brengen. Je moet in staat zijn om uw tablet te geven een vrij goede boost, hoewel de Element niet in staat zijn om het een volledige lading te geven. ingangspoort Deze externe accu is beperkt tot 1,5 ampère, wat zich vertaalt in een acht-uur oplaadtijd onder ideale omstandigheden.

Het element is kleiner dan de meeste van de andere producten op onze line-up. Op slechts 4,4 x 2,8 x 0,8 inch, kan deze USB batterij gemakkelijk in uw zak of tas. Het weegt slechts 8 ounces, die een paar ons zwaarder dan de gemiddelde smartphone. Deze mobiele telefoon accu is heel makkelijk mee te nemen overal mee naartoe.

Vier LED-indicators vertellen hoeveel levensduur van de externe accu heeft verlaten, al is er geen low-batterij waarschuwing. Elke LED staat voor 25 procent van de totale levensduur van de batterij. Dit helpt u de hoeveelheid extra tijd kunt u uw mobiele apparaten te meten. De verpakking voor het element is voorzien van een micro-USB-kabel om het apparaat op te laden. Het beschikt niet over een automatische uitschakelfunctie, wat betekent dat de USB-accu ontlaadt energie wanneer het niet nodig is.

Als je op de metro of een road trip en uw telefoon is laag op de batterij, kan de RAVPower RP-PB07 Element is de energie die het nodig heeft om door te gaan geven. Het ontbreekt aan een aantal van de functies die we vinden in een hogere rating externe batterij packs, en het is niet een van de beste mobiele accu’s, maar het heeft nog steeds veel te bieden in termen van nut.