equity crowdfunding – EarlyShares 2017

Als u op zoek bent naar uw onroerend goed onderneming of groei zakelijke crowdfund, EarlyShares biedt een eigen crowdfunding platform voor u aansluiten aan geaccrediteerde beleggers. Het maakt het mogelijk voor campagnes in de miljoenen dollars, maar wel uitgebreide evaluatie en doorlichting van de bedrijven neemt het.

Dit kleine zakelijke crowdfunding dienst richt zich op de investeringsmogelijkheden in vastgoed en snelgroeiende bedrijven. Enkele voorbeelden zijn winkelcentra, familie woonprojecten en hotels. De investering-financiering arm heeft geholpen diverse bedrijven zoals Boatsetter, waardoor booteigenaren verhuren hun boten uit, en PalletteApp, een tool voor het interieur ontwerper bedrijven. Het maakt het ook financiƫle bedrijven crowdfund. Kleine bedrijven hebben honderdduizenden tot miljoenen dollars verhoogd op grond van deze equity crowdfunding platform.

EarlyShares heeft een grondige evaluatie proces dat het onderzoek van de reputatie van de mensen omgaan met het bedrijfsleven en het potentieel voor de winst omvat. Voor onroerend goed, onderzoekt het pand zelf voor de locatie, bestemmingsplan en milieufactoren, alsmede de wijze waarop de transactie is opgezet. Voor bedrijven, ziet het er voor de zekerheid dat dit een trending industrie en dat de portefeuille is sterk en heeft een goede kans op een hoog rendement op een duidelijk tijdschema. Dientengevolge, slechts vijf procent van de aanvragers worden geaccepteerd.

Als u deel uitmaakt van die vijf procent, EarlyShares samen met u het beste voorstel voor de site te ontwikkelen met het oog op een maximale investeringen aan te trekken. U kunt een investering doel gesteld in de miljoenen dollars, evenals een minimale investering bedrag. Als je niet je doel te bereiken, worden er geen gelden uitgewisseld. die 60 tot 90 dagen loopt – – Als u uw doel binnen de campagne tijd voldoen kunt u de campagne te sluiten of voort te zetten en aanvullende financiering ontvangen.

U kunt de voortgang van uw campagne door de EarlyShares dashboard, welke tools bevat voor de communicatie met beleggers en analyse van uw vooruitgang te volgen. De website is beveiligd, en EarlyShares werkt samen met National Securities Corporation als zijn makelaar.

Zodra de succesvolle campagne is afgelopen, krijgt u uw geld en uw nieuwe investeerders door de EarlyShares platform. U kunt aandelen of obligaties betalingen te voorzien in overeenstemming met de SEC 506 codes.

EarlyShares is een eigen crowdfunding platform voor slechts vastgoed en beleggingsfonds kansen. Zijn grondige evaluatie proces betekent slechts 5 procent van de aanvragers worden geaccepteerd, maar het werkt met deze bedrijven om de meest succesvolle campagne het kan ontwikkelen. Bedrijven die gebruik maken EarlyShares hebben miljoenen dollars opgehaald voor de uitoefening van hun zakelijke doelstellingen.