enterprise asset management software – IFS, 2017

Deze asset management oplossing is niet ontworpen voor een specifieke industrie, maar het is voordelig zijn voor bepaalde processen, zoals contract management. Het is niet beschikbaar in speciale edities voor specifieke zaken, maar de aanvraag doet volgen het ontwerp, de exploitatie en het onderhoud (DOM) protocol om de kosten te verminderen en de dag-tot-dag bedrijfsvoering. De software beschikt ook over adaptieve mobiele integratie.

Deze specifieke software voor Enterprise Asset Management (EAM) werkt aan fysieke activa te beheren in elke branche, terwijl de verbetering van het actief levenscyclus. De softwareoplossing doet meer dan alleen verhoging van de levensduur van de activa, maar dat is het einddoel. Het biedt ook het onderhoud plannen en laat je plannen werkorders wanneer dat nodig is. Het systeem houdt bij veel verschillende soorten informatie, zoals benodigde apparatuur onderdelen en onderhoud gegevens die u misschien eerder op verschillende locaties zijn opgeslagen.

In aanvulling op zowel het behoud en het bijhouden van uw fysieke bedrijfsmiddelen, dit EAM-oplossing breidt ook het gebruik ervan door te helpen bereiken van bepaalde processen met betrekking tot uw bedrijf. Dit kan onder meer supply chain management, onderaanneming management, document management en planten planning.

De EAM softwarefuncties DOM functionaliteit ook. Deze software zorgt voor een goede relatie tussen de eigenaar van de activa en een ander individu gaat in de levenscyclus van dat actief, met inbegrip van onderhoud, ingenieurs en ontwerpers van activa. De tool zorgt ervoor dat alle informatie over het actief blijft op één plek en dat iedereen die het nodig heeft toegang heeft. Bij uitbesteding van werkzaamheden, kan uw bedrijf actief informatie snel te verstrekken. Op die manier werk is niet alleen gedaan om de specificatie, maar om de door uw bedrijf gelegd in de software-eisen. Dit helpt zorgen voor communicatie tussen alle partijen.

Als je mobiele werkers of wilt u gewoon de gegevens in de EAM toevoegen of wijzigen wanneer u niet op kantoor bent, gebruik te maken van de ingebouwde mobiliteit van de oplossing is eenvoudig. Aanvragen voor mobiliteit zijn te downloaden via de Windows Store, Google Play en Apple App Store. De toepassingen zijn up to date gehouden via deze app stores ook.

Deze software heeft geen speciale edities voor elk type van het bedrijfsleven, maar het komt met verschillende functies bedrijven kunnen gebruiken op te sporen, te onderhouden en verbeteren van hun activa. Sommige van deze functies zijn onder meer DOM, mobiele mogelijkheden en het vermogen om bepaalde processen, zoals document management over te nemen.