energie management software – SIMATIC B. Data, 2017

De SIMATIC B. Gegevens van Siemens helpt u bij te houden en uw energiekosten te verlagen met behulp van een flexibele interface die werkt met uw huidige systeem. Deze energie management software (EMS) kan u helpen uw rapportageverplichtingen, bepalen waar de kosten en de distributie van energie noodzakelijk zijn en u helpen om de kosten aan degenen die gebruik maken van meer energie toe te wijzen. Het systeem laat u ook gegevens exporteren naar een ERP-systeem in XML-formaat, zodat u informatie met degenen die het nodig hebben kunnen delen. U kunt ook rapporten voor benchmarking en energie controlling aan te passen.

Deze EMS heeft een flexibele interface die kan werken op zichzelf, maar kan ook worden geïntegreerd met andere oplossingen. Binnen het programma, heb je de mogelijkheid om historische energieverbruik gegevens op uw dashboard en uitzicht trends bekijken op de prestaties van energie en het gebruik van met punten, lijnen of bars. A-browser ondersteund data-oplossing is ook voorzien om te bepalen wie toegang heeft en kunnen wijzigingen in de EMS te maken. U kunt ook de webgebaseerde oplossing te gebruiken om vele taken, waaronder het bekijken van uw dashboards, het bekijken van trends en het creëren van nieuwe rapporten uit te voeren.

Met deze EMS, kunnen bedrijven als het uwe beoordelen waar geld moet worden toegewezen en hoe besparingen kunnen worden gerealiseerd. Wanneer u deze EMS gebruiken, je krijgt de mogelijkheid om te kijken naar geautomatiseerde data die transparant en begrijpelijk. Je kunt duidelijk zien op het gebied van uw bedrijf waar de meeste energie wordt gebruikt, indien het gebruik is efficiënt en hoeveel het kost uw organisatie. Meer geld kan worden toegerekend aan die gebieden, of u kunt stappen om het energieverbruik te verlagen nemen.

Deze energie monitoring software kunt u ook op maat gemaakte rapporten die kunnen worden gebruikt voor energie regelen of zelfs benchmarking met andere bedrijven of zelfs historische energie gegevens van uw eigen bedrijf te creëren. U kunt deze exporteren en andere gegevens naar ERP-systemen samen te werken met partners of voldoen aan de wettelijke en de overheid rapportageverplichtingen.

Dit EMS bedrijf biedt een uitgebreide ondersteuning gebied op hun website dat product support, een forum, FAQ’s, gebruiksaanwijzing en updates van de software bevat. Online training is ook voorzien om u te helpen en uw team zich zekerder voelen over het gebruik van de software. Naast de online training, kunt u een verzoek technische ondersteuning hele dag, elke dag.

SIMATIC B. Gegevens EMS door Siemens kunt u de mogelijkheid om te controleren, controleren en rapporteren energieverbruik, de kosten en prestaties voor elk gebied van uw bedrijf te geven. Met het, kunt u bepalen welk gebied is het gebruik van meer energie en te bepalen hoe om kosten te besparen. Dit EMS programma biedt ook ondersteuning en is in staat om uw gegevens te exporteren, zodat u kunt voldoen aan de rapportage-eisen.