elektrische scheerapparaten – Panasonic ARC5 2017

De Panasonic ARC5 ES-LV61-A elektrisch scheerapparaat is lichtgewicht en heeft een heleboel voordelen opgenomen. Het wordt geleverd met een precisie trimmer en een batterij-indicator, en het is reizen vriendelijk. Dit scheermes functies folie-technologie, waardoor het een goede elektrisch scheerapparaat voor mannen die fijn haar dat groeit alleen in één richting maakt.

Overzicht

De elektrische scheerapparaat heeft een snoerloze speelduur van 45 minuten op een volle lading, die is vrij standaard voor elektrische scheerapparaten. Je kunt het gebruiken nat is, wat betekent dat je kunt scheren onder de douche of met scheerschuim, maar je kunt ook gewoon scheren je gezichtshaar droog.

Tijdens onze tests waren we over het algemeen onder de indruk van de scheren deze elektrisch scheerapparaat verstrekt. Met slechts stoppels, waren we in staat om een ​​gladde scheerbeurt te krijgen door gewoon passeren over hetzelfde gebied een of twee keer. Echter, het deed irriteren gezicht van de tester een beetje.

Deze Panasonic folie scheerapparaat meet 6,3 inch lang, 2,8 inch breed en 2 duim hoog, dat is ongeveer gemiddeld voor een elektrisch scheerapparaat, en hij weegt slechts 0,44 pond. De vijf bladen maken de scheerkop zeer groot, waardoor het moeilijk nauwkeurig scheren snor gebied. Voor bakkebaarden en andere moeilijk bereikbare plaatsen, is er de precisie trimmer.

Deze folie scheerapparaat duurt een uur op te laden vanuit een lege batterij tot een volledige lading, die een vrij standaard oplaadtijd. Echter, om hem op te laden, moet u de stekker in het stopcontact, hoewel je het vijf minuten optie quick-charge in een snuifje kan gebruiken. De meerderheid van de elektrische scheerapparaten komen met zowel een oplaadstation en een schoonmaak station, en deze niet zijn uitgerust met een van beide. Het is nog steeds gemakkelijk schoon te maken, maar, want je kunt gewoon wassen onder de kraan water.

Panasonic steunt de scheermes met een garantie van twee jaar, dat is de standaard dekking op elektrische scheerapparaten. U kunt contact opnemen met Panasonic via de telefoon en via de live chat op de website voor ondersteuning. U kunt ook verwijzen naar een handvol van de veelgestelde vragen op de website op elk gewenst moment.

De Panasonic ARC5 ES-LV61-A is een groot elektrisch scheerapparaat in het algemeen, maar het ontbreekt aan een oplaadstation en een schoonmaak station, accessoires krijg je met de beste elektrische scheerapparaten. Dit scheerapparaat is voorzien van zowel droog als nat scheren mogelijkheden, een ingebouwde precisie trimmer, een quick-charge optie, en een batterij-indicator, waardoor het nuttig, ondanks een paar nadelen.