elektrische scheerapparaten – Braun Series 7 2017

De Braun Series 7 790cc-4 scheerapparaat voor mannen geeft een goede, gladde scheerbeurt zonder al te veel inspanning van uw kant. Dit Braun scheerapparaat verdiend our Top Tien Gold Award voor zijn scheerresultaat, meegeleverde accessoires, uitzonderlijke eigenschappen en lange snoerloze looptijd. Tijdens het testen, het gaf een uitstekende scheren resultaten, en het is gemakkelijk te onderhouden met de schoonmaak en het opladen dock.

Scheerresultaten

Dit Braun elektrische scheerapparaat heeft zowel natte als droge mogelijkheden, wat betekent dat je kunt gebruiken tijdens het scheren in de douche, met scheerschuim of gewoon op droog gezichtshaar. In tegenstelling tot de meeste elektrische scheerapparaten, het heeft drie scheren modi – extra gevoelig, normaal en intensief.

overall scheerresultaat Dit scheermes hielp deze klim naar de top van onze lineup. In onze tests, het gaf een zeer gladde scheerbeurt. We waren ook in staat om een ​​glad scheerresultaat te krijgen door alleen het passeren van het scheermes over hetzelfde gebied maximaal twee of drie keer, dat is wat je zou verwachten van de beste elektrische scheerapparaat.

Anders dan bij veel elektrische scheerapparaten, waren er geen enkel probleem gebieden, zoals de kin of kaaklijn, toen we geschoren met dit Braun scheerapparaat. De draaiende scheerkop maakt het gemakkelijk om de gebruikelijke knelpunten scheren.

Deze elektrische scheerapparaat heeft een drievoudige werking snijsysteem. Dit systeem is voorzien van twee folies en een geïntegreerde midden trimmer, die het mogelijk maakt het scheermes om dichter scheren en knippen zowel korte als lange gezichtshaar. De middelste trimmer vangt de platliggende gezichtshaar die vaak kan een overlast te scheren.

Je krijgt 50 minuten draadloos looptijd van deze elektrisch scheerapparaat, en het duurt een uur op te laden vanuit een lege batterij, wat normaal is op beide accounts. U kunt deze elektrisch scheerapparaat gebruiken terwijl het is aangesloten op een stopcontact, indien nodig, en het heeft een quick-charge-functie, waarmee u in rekening brengen van het apparaat voor slechts vijf minuten om voldoende batterijvermogen te krijgen voor een scheerbeurt.

Razor Ontwerp

Dit Braun Series 7-eenheid geen van de functies die we willen zien in een elektrisch scheerapparaat ontbreken. Het heeft een batterij-indicator, precisietrimmer, draadgebonden optie en een quick-charge optie. Het LCD-scherm toont de batterij opladen en hygiëne statussen. De batterij-indicator heeft zes niveaus, zodat je altijd weet hoeveel batterij over is en wanneer het tijd is om op te laden. De status hygiëne heeft ook zes niveaus. Bovendien, het display geeft aan wanneer het tijd is om de folies te veranderen.

Hoewel de meeste, zo niet alle, elektrische scheerapparaten hebben een precisietrimmer, zijn ze niet altijd ingebouwd in het toestel zoals op de Braun 790cc-4 en afzonderlijk te worden bevestigd. Dit scheerapparaat ingebouwde trimmer kunt u heen en weer schakelen tussen de bladen en trimmer tijdens het scheren in plaats van alleen met behulp van een voor een.

Deze Braun scheerapparaat heeft een oplaadstation en schoonmaken van het station in een, dus als je niet met behulp van het scheermes, kunt u deze plaatsen in de dock en het zal opladen en schoon op hetzelfde moment. U kunt ook het scheermes onder de kraan water te spoelen na elk gebruik, maar de schoonmaak station geeft het een meer grondige reiniging. We vonden dit een scheermes zeer gemakkelijk schoon te maken, of je het schoonmaken van het station te gebruiken of tik gewoon water.

De Braun Series 7 folie scheerapparaat meet 6,25 x 2,5 x 1,25 inch en weegt 2 pond. Hoewel de omvang is vrij standaard voor een elektrisch scheerapparaat, het is een beetje aan de zware kant in vergelijking met andere modellen op onze line-up. Tijdens onze tests voelde normaal in de hand en zeer licht, maar het leek een hoge trilling hebben.

Braun steunt de scheermes met een garantie van twee jaar. Dit is de lengte van de dekking die je ziet op de meerderheid van de elektrische scheerapparaten. U kunt contact opnemen met Braun voor ondersteuning per telefoon of e-mail. U kunt ook veelgestelde vragen te bekijken op haar website.

De Braun Series 7 790cc-4 elektrisch scheerapparaat voor mannen heeft uitstekende eigenschappen en uitstekende prestaties scheren. Het biedt een zeer soepele en gladde scheerbeurt zonder veel inspanning, en het zal niet irriteren je gezicht. Het bevat ook een handvol gemak functies die deze scheermes eenvoudig te gebruiken en te onderhouden te maken.

Accessoires

Garantie & Ondersteuning

Overzicht