ebooks software – eBooks Compiler, 2017

Dit eBook software biedt tal van functies die u moet letten bij een eBook schepper. Plus, de verscheidenheid van de functie zijn gemakkelijk te vinden met behulp van de navigatie-tabs. Een functie die we echt waarderen in dit eBook maker software is de branding opties die het mogelijk maken om uw e-boek op de markt en hebben anderen te verkopen. Dit betekent echter niet meerdere talen vermogens dat een nuttig marketing hulpmiddel zou zijn.

Overzicht

eBooks Compiler is een zeer gebruiksvriendelijk eBook schepper dat een eenvoudig navigatiesysteem en makkelijk te volgen stappen voor het maken van een e-boek biedt. We hadden geen problemen met een van de functies, die van vitaal belang is in comfortabel gevoel tijdens het creatieve proces van het uithakken van een look voor uw eBooks.

U kunt HTML en PDF-bestanden te gebruiken om uw e-boek samen te stellen. De applicatie stelt u in staat om de beste compressie voor uw eBook te selecteren, en als het eenmaal is samengesteld, om het te exporteren als een EXE-bestand. Het samenstellen van mogelijkheden zijn niet complex, maar zij zal u voor te helpen bij het maken van projecten waar ze trots op kunnen zijn.

Eén van de zwakkere punten eBooks Compiler is het ontbreken van formaat mogelijkheden. Hoewel het traditionele boeken kan maken, kan het niet gidsen, tijdschriften of prentenboeken te maken. Met een dergelijke brede markt voor eBook readers, en zo veel creatieve manieren om deze digitale vorm van lezen te gebruiken, het is een beetje teleurstellend dat dit anders is in staat software komt niet overeen met de beste eBook makers op deze manier. Je kon niet eens deze software voor een gezin project te gebruiken, zoals een album.

Een van de beste troeven eBooks Compiler is de hulp en ondersteunende diensten. Wij merken in eBook-software reviews tutorials hoe nuttig kan zijn wanneer u probeert om het meest gebruik van eBook makers krijgen. De tutorials in eBooks Compiler zijn zeer grondig, en ze doen een goede baan van het uitbreiden van de handleiding.

Ongeacht zijn tekortkomingen, eBooks Compiler heeft genoeg creatieve functies aan een eenvoudige eBook look alsof het professioneel gepubliceerd.