dvd-collectie software – Coollector Movie Database, 2017

Coollector Movie Database geeft u de mogelijkheid om te bladeren en bewerken van uw hele film collectie op één plek. Het is compatibel met zowel Windows als Mac OS X, evenals vele fysieke en digitale bestandsformaten. De DVD-collectie software geeft je ook een scala aan manieren om uw collectie te uploaden, en de ontwikkelaar biedt tal van educatieve middelen. Hoewel de software is gericht op het laten zoek je een gevestigde database met acteurs en films in plaats van op het proces van het uploaden van films, het gebruik ervan is nog steeds een aangename ervaring.

Overzicht

Technologisch, zijn we in een tijd van video-overgang, wat betekent dat je waarschijnlijk eigen films, soms zelfs duplicaten, op alles van VHS naar WMV. De software werkt voor zowel Windows als Mac OS X-gebruikers, zodat je je hele videobibliotheek te bekijken, ongeacht het formaat, op één centrale plaats.

Hiermee kunt u catalogus uw hele film-bibliotheek, maakt niet uit hoe groot het is. Zijn volledige capaciteit heeft een ingebouwde database van meer dan 100.000 video’s en is zelfs offline beschikbaar. U kunt handmatig in de informatie elke film in te voeren, voert u de video geval barcode, of laat de software scant uw schijf of harde schijf. Echter, de interface benadrukt bekijkt een gevestigde catalogus van video’s in plaats van het uploaden van uw eigen. In plaats van een eenvoudige knop die een venster waarin u een video kunt toevoegen opent, moet je zoeken naar de juiste titel en de versie, zeven door een reeks opties. Om te zoeken op barcode, moet je het handmatig invoeren in plaats van simpelweg het geval dat de video’s die door een scanner.

De software is zeer eenvoudig te personaliseren, omdat het laat u zowel de interface van de huid en lay-out aan te passen. U kunt een back-up of exporteer je collectie en zelfs bijhouden welke films die u lenen. Wij willen de ingebouwde voorspelling spel, omdat het analyseert en voorspelt uw smaak in films.

U heeft toegang tot elk detail je kunt bedenken toe te voegen voor een film naar uw video-database, zoals de regisseur, cover art en de aspect ratio. De software is ook in staat catalogiseren tv-shows en kan een lijst uit afzonderlijke afleveringen en het koppelen van films die deel uitmaken van een box set. U kunt zelfs trailers bekijken direct vanuit de interface en tag elk item, waardoor op zoek naar iets om naar te kijken op filmavond een makkie.

Coollector heeft een indrukwekkende forum op haar website, dat is een geweldige bron voor het leren meer over de software of het stellen van vragen over het. Hoewel het meestal andere gebruikers op daar, het bedrijf reageert ook op posten, het aanpakken van problemen. Er zijn screenshots en tutorials op de website als goed, zodat u genoeg om door te kijken. U kunt ook het bedrijf direct een e-mail.

Hoewel beter geschikt voor surfen op films en acteurs dan uploaden, Coollector Movie Database is visueel aantrekkelijk en aansprekend. Het werkt voor zowel Windows als Mac OS X, en het laat je alle belangrijke details voor een video op te slaan. De schare van extra functies en customer support opties maken het gebruik van de software een leuke ervaring.