driver update software – DriverEasy 2017

DriverEasy is een enigszins inconsistent driver finder. Aan de ene kant, de feature set is fantastisch en deze afgeeft zich goed in onze test-scans, het vinden van een hoog percentage van verouderde drivers. Aan de andere kant geeft Easeware niet veel steun voor zijn producten – er is geen telefoon nummer te bellen als je hulp nodig hebt, noch garanties voor de veiligheid op het gebied van zowel bestuurder inkoop of de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Als u op zoek bent naar een krachtige motor checker, DriverEasy is een solide go-to. Maar als je na een updater met veel steun achter de rug, wilt u misschien iets anders te overwegen.

Overzicht

Toen we DriverEasy liep door onze meetopstelling, vond 25 van een mogelijke 36 verouderde drivers. In vergelijking met de meerderheid van de bestuurder updaters, dit behoort hij tot de allerbeste – immers worden geen updater elke driver te vinden. Wat meer is, de kwaliteit van haar bestuurders is hoog: DriverEasy gevonden updates voor vrijwel elk belangrijk onderdeel van onze testmachine, van de videokaart op de Ethernet-controller. De ene bestuurder miste was de audio-controller. Onverenigbaarheid met audio controllers kunnen problemen met geluid en muziek op uw systeem veroorzaken, maar het zal niet voorkomen dat u met behulp van uw pc.

DriverEasy’s feature set is zonder twijfel indrukwekkend – u een product niet vinden met een betere toolset. Afgezien van de gratis scan dat alle updaters bieden, DriverEasy biedt één-klik downloads en automatische installatie, backup en restore tools, zodat je terug kan rollen updates als er iets misgaat, en scan planning, waarmee u het opzetten van periodieke controles van uw bestaande drivers tegen de steeds groeiende driver database Easeware’s. Meest indrukwekkend, DriverEasy kunt u individuele drivers hoeft u niet langer te verwijderen, zodat u uw pc schoon en georganiseerd te houden. Driver verwijderen is moeilijk te vinden in zelfs de beste driver update software, zodat zijn aanwezigheid hier is opmerkelijk.

Ondanks de kwaliteit van de scans en de rijkdom van de feature set, hulp en ondersteuning DriverEasy is teleurstellend. Easeware voorziet niet in een telefoonnummer voor klanten om te bellen, dus als je een probleem hebt, moet u een ticket per e-mail in te dienen om hun service-afdeling. Er zijn een handvol van de FAQ’s, maar geen van hen de vraag hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt grondig aan te pakken. Zonder privacy of veiligheidsbeleid op de site, is er weinig om u gemoedsrust te geven over de verspreiding van uw persoonlijke gegevens.

DriverEasy is, zonder twijfel, een van de beste stukken van de driver software beschikbaar is. We waren onder de indruk van de slechte ondersteuning structuur en het gebrek aan privacy-beleid, maar het succes in het vinden van 25 van de 36 verouderde drivers op onze testmachine goedgemaakt deze tekortkomingen. Mocht u op zoek naar een betrouwbare, veelzijdige updater die net zo eenvoudig te gebruiken zoals de naam al impliceert, DriverEasy is zeker het overwegen waard.