digitale fotoafdrukken – Mpix, 2017

Fotografie is een kunst die is bedoeld om te worden gedeeld met familie en vrienden. Mpix digitale fotoafdrukservice kan u helpen dat ook te doen, met een verscheidenheid aan fotogeschenken, met inbegrip van fotoboeken voor de grootouders, kalenders voor het huis, prints voor huwelijksaankondigingen en nog veel meer.

Overzicht

Voordat u geen foto’s in Mpix kunt uploaden, moet u zich aanmelden om lid te worden. Vanaf hier heb je volledige toegang tot alle functies en gereedschappen deze digitale fotoafdrukservice aanbiedingen. Om foto’s te uploaden, Mpix opent elke map bestand op uw computer die foto’s bevat. Je bent in staat om te sorteren door deze bestanden en selecteer de afbeeldingen afzonderlijk of kopieer alle en drop ze naar de juiste upload doos. Wanneer u een keuze en geüploade beeldbestanden, deze fotoafdrukservice overgangen naar de “buy prints” pagina. Als u liever gebruik maken van uw afbeelding voor speciale producten, drukt u op producten of koopwaar, nochtans; klikt u die specifieke tabs, die zich aan de bovenkant van de pagina. Als u nodig hebt om uw foto’s te bewerken, doen voordat u ze uploaden naar deze digitale fotoafdrukservice, als Mpix heeft een teleurstellend gebrek aan foto’s te bewerken opties: je bent alleen in staat om het beeld te roteren en bijsnijden.

Tijdens onze tests, uploaden we een aantal foto’s die we van Facebook hadden verzameld. Mpix sloeg een geel uitroepteken op de foto’s, ons te laten weten dat de resolutie van deze beelden waren te laag. We waarderen het dat deze digitale fotoafdrukservice ons gewaarschuwd voor een probleem, voordat we de gebruikte beelden en betaald voor producten die niet aanvaardbaar waren.

Het uploaden van uw foto’s in een fotoalbum is eenvoudig en u kunt de taak te voltooien in een paar stappen. De rest van het proces is een beetje moeilijk en vervelend, en het eindproduct is een beetje underwhelming. Neem de oprichting van het fotoboek, bijvoorbeeld. Een van de eerste stappen in het maken van een fotoboek is om een ​​thema te kiezen, maar er is slechts één thema om uit te kiezen. De aanpassing keuzes zijn een beetje groepsbelangen, maar je bent in staat om te vergroten of verkleinen, roteren en bijsnijden van de foto, evenals maken van de foto minder ondoorzichtig. Om het beeld te vergroten of verkleinen, je cursor gebruiken om in of uit te zoomen, maar dan om het beeld te verplaatsen, moet u op uit die optie en terug naar de move functie. Wij zijn ervan overtuigd dat velen vinden dit proces eenvoudig en zelfs leuk, maar we vonden het ingewikkelde en, na het maken van 20 plus pagina’s, ronduit vervelend.

Deze digitale foto’s afdrukken site is teleurstellend als geheel, maar de hulp en steun opties zijn de goedmaker. Voor elementaire hulp, kunt u een support formulier online of e-klantenservice direct in te dienen. Om beter te begrijpen functies van deze site en afdrukken van foto’s gereedschap, kunt u bekijken meer dan 20 video tutorials. Om te leren wat er nieuw is met Mpix, kunt u de community te bezoeken en toegang tot de blog en forum. De blog is voorzien van verkoop evenementen, nieuwe producten en fotografie nieuws.

Mpix is ​​een allegaartje van geweldige functies en een teleurstellend gebrek aan functionaliteit. We hebben genoten van de ongebruikelijke fotogeschenken die u kunt maken, maar miste de fundamentele editing tools gevonden in andere digitale foto’s afdrukken diensten.