digitale camera’s – Canon EOS 1D X 2017

De EOS-1D X is Canon’s eerste DSLR voor professionele fotografie. Als zodanig biedt uitstekende beeldkwaliteit en uitstekende prestaties en design. Terwijl er andere camera’s die een betere kleurdiepte, dynamisch bereik en prestaties bij weinig licht te bieden, de 1D X biedt een solide combinatie van eigenschappen die u helpen vast te leggen kwaliteit foto’s, zelfs in de meest veeleisende situaties.

Overzicht

De beeldkwaliteit alleen is niet sterkste kant van de 1D X’s. Hoewel het biedt goede prestaties bij weinig omgevingslicht met een laag graan bij hoge ISO’s, is het onder het gemiddelde in de categorieën van kleurdiepte en dynamisch bereik. Dit is niet het beste nieuws, maar dat betekent niet dat uw foto’s nep ogende kleuren of voortdurend geblazen hoogtepunten zal hebben. De 1D X is nog steeds een uitstekende camera en in de juiste handen, produceert nog steeds foto’s van zeer hoge kwaliteit.

Het is de prestaties van de 1D X is dat echt opvalt van de vele concurrenten. Het biedt tot 12 beelden per seconde continu-opnamen, een totaal van 61 scherpstelpunten, 41 daarvan zijn cross-type, en sluitertijden tot 1/8000 s. Dankzij deze kwaliteiten, de 1D X is een van de beste camera’s beschikbaar voor sport- en actiefotografie.

Gemaakt met een permanent bevestigd secundaire grip, de 1D X kunt u natuurlijk en snel fotograferen in staand of liggend. Door simpelweg het opgooien van een schakelaar, kunt u afzonderlijke aanpassing wijzerplaten en knoppen maken het speciaal voor portretfotografie.

Net als andere camera’s in deze stijl, zijn er niet veel andere ontwerpkenmerken te spreken van – geen articulerende scherm, ingebouwde flitser en autofocus hulplicht. Rekening houdend met deze camera is vooral voor high-paced sport- en actiefotografie, maar deze omissies zijn verre van fatale fouten.

Als het gaat om extra functies, dezelfde filosofie geldt: Deze camera is voorzien van alles wat je nodig hebt om de meest ingewikkelde momenten in een intense shoot vast te leggen, en in wezen niets dat niet doet. Fotografen die voor het gemak functies, zoals Wi-Fi, GPS, time lapse of panorama, hoewel, zou beter gediend te kijken naar de verschillende modellen.

De 1D X wordt geleverd met een garantie van een jaar. Als u problemen of vragen die niet gerelateerd zijn aan gebreken, kunt u antwoord per telefoon, e-mail of in de support sectie van de website van Canon te vinden.

De Canon 1D X is een zeer gespecialiseerde professionele DSLR ontworpen om de kwaliteit foto’s van snelle actie vast te leggen. Het beschikt over best-in-class continu-opnamen, autofocus en een lichaam dat vergemakkelijkt snel fotograferen in elke richting. Daarom echter de 1D X groter, zwaarder en aanzienlijk duurder dan de meeste. En hoewel andere camera’s bieden een betere beeldkwaliteit, lichter organen en meer functies, is het moeilijk om de 1D X te verslaan als het gaat om het vastleggen van cruciale momenten in snelle scènes.