deep stofzuigers – Panasonic Platinum 2017

De Panasonic platina met QuietForce technologie onderscheidt zich door zijn vermogen om het geluid van de motor te dempen. Door het indrukken van de afgevoerde lucht door middel van een lange weg, de Platinum reduceert geluidsniveau aanzienlijk, terwijl je stofzuigen. U kunt genieten van een gesprek of houdt een slapende baby in slaap als je je huis schoon te maken met deze krachtige stofzuiger.

Dit model heeft een 14-inch reinigingskop, die een van de langste op een full-size rechtopstaande stofzuiger. Een grotere reiniging hoofd vermindert het aantal passes je nodig hebt om je hele tapijt reinigen. Deze diepe reiniging vacuüm gaat gemakkelijk van tapijt kleed om hardhouten vloer. De verschuifbare reinigingshoogte handhaaft een optimaal contact tussen het tapijt of harde vloer en Stofzuigerzuigkop, wat een maximum opgezogen vuil. U kunt de agitator te zetten voor een veilige reiniging van uw tegels, hout of linoleum vloeren. De zachte wielen op deze Panasonic diepe reiniging vacuüm zal geen krassen op een delicate houten vloer.

Dit vacuüm wordt ook geleverd met een scala aan instrumenten gunstig gelegen aan boord, voor het eenvoudig aansluiten en reiniging. Het stuk slang en telescopische toverstaf oplopen tot 12 voet, zodat u de ventilator aan het plafond of de kroonlijst met gemak stof. De vloer brush tool is handig voor het opzuigen van de trap. U zult merken dat de bekleding gereedschap en spleetzuigmond goed zal werken voor het opzuigen van de bank, vooral als haren van huisdieren is een probleem.

Deze diepe stofzuiger gebruikt zakken om vuil, stof en ander vuil te verzamelen. Het heeft ook twee filters, een HEPA en secundaire niet-HEPA, die werken met de tas om vuil, stof, allergenen en irriterende stoffen uit de uitgaande lucht te verwijderen terwijl het stofzuigen. De ventilator en de motor beschermd tegen de deeltjes door speciale ontwerp van de stofzuiger, die kanalen vuil en stof direct in de vacuümzak. Deze functie verlengt de levensduur van uw stofzuiger en houdt zuigkracht krachtig als je schoon te maken.

Panasonic biedt een vijf jaar motor garantie en twee jaar fabrieksgarantie garantie op deze diepe stofzuiger. De Panasonic website biedt live chat en een gratis telefoonnummer als u vragen over uw Platinum diep stofzuiger, die nuttig zijn middelen als u een dringende bezorgdheid dat moet meteen worden aangepakt. Er is ook een optie om een ​​medewerker van de klantenservice e-mail voor hulp bij uw stofzuiger.

De Panasonic Platinum Upright met QuietForce Technology is een goede optie als je een rustige vacuüm dat krachtig uw vloeren en andere oppervlakken kunnen reinigen waarderen. Met een selectie van diepe reiniging gereedschap, en twee filters, zal dit vacuüm helpen om uw huis zo schoon mogelijk terwijl de lucht om je heen schoon terwijl u vacuüm.