data recovery software – R-Studio 2017

R-Studio is een data recovery tool ontworpen voor de gevorderde gebruiker. De scan-engine is de beste die we hebben gezien. Echter, we vonden dat het moeite bij het terugvinden van bestanden van onze geformatteerd apparaat en de harde schijven zonder directe tussenkomst van de gebruiker met de ingebouwde hex-editor. Hoewel deze zijn handige functies, het geavanceerde karakter van de tool maakt het één dat sommige know-how om effectief te gebruiken vereist; in feite zou oneigenlijk gebruik van het gereedschap eenvoudig bestanden onherstelbaar maken.

Overzicht

Voor degenen die comfortabel met geavanceerde data recovery tools zijn, R-Studio’s herstel opties zijn zo veel meer dan alleen scannen en herstel. Het brengt uw apparaat als het scant, zodat u direct fragmenten gevonden op het station met de hex-editor openen. Dit betekent dat als je weet wat je aan het doen bent, kunt u een handmatige herstel dat betere resultaten kan opleveren dan de automatische functies van de software uit te voeren.

In staat zijn om een ​​netwerk is aangesloten schijf of apparaat te scannen is een voordeel dat niet veel andere nuttige producten. Het beschikt ook over disk sanering, die bijdraagt ​​aan de waarde door u in staat te vegen schoon uw oude harde schijven voordat je ze weggooien.

We testten R-Studio’s recovery-mogelijkheden op twee verschillende soorten van dataverlies: verloren bestanden en geformatteerd schijven. Hieronder staan ​​de resultaten van onze test.

Hoewel sommige van de merken die wij getest hebben beter presteren op de zijkant van data recovery, de geavanceerde hulpmiddelen verkrijgbaar met R-Studio betekenen de juiste gebruiker kan betere resultaten met een handmatige herstel te krijgen. Echter, de geavanceerde tools vereisen een zekere mate van deskundigheid in dienst te nemen. Andere nuttige mogelijkheden omvatten het scannen op afstand en een disk sanitaire functie. Echter, de geautomatiseerde data recovery tools De software biedt alleen hebben een gemiddelde baan bij het herstellen van gegevens in onze testen.