data backup software – Macrium Reflect 2017

Noot van de redactie: We zijn op de hoogte van de fabrikant dat dit product bevat telefonische ondersteuning, maar dit is een functie alleen beschikbaar voor betaalde premie plannen. Daarnaast is de onderstaande beoordeling ten onrechte heeft betrekking op het product zoals Macrium Reflect v6 Professional. De naam van het product is Macrium Reflect v6 Workstation Edition. We zullen het product opnieuw te evalueren, samen met alle anderen wanneer deze site is naast vernieuwd.

Overzicht

Macrium Reflect v6 Professional is een data back-up software-oplossing in staat om te helpen uw computer en zakelijke bestanden te overleven een grote crash. Het is een bevoegde software programma dat een reeks back-up tools die scripting-mogelijkheden, volledig beeld systeem back-up, en flexibele planning en rapportage tools omvatten biedt. Dit alles wordt geleverd op een professionele interface die geavanceerde computer gebruikers zullen waarderen.

Het programma biedt de drie back-types het meest vaak geassocieerd met de beste back-up software-oplossingen: volledige, incrementele en differentiële back-up. Datacompressie is een ander kenmerk dat deel uitmaakt van Macrium Reflect. Dit geeft u de mogelijkheid van het optimaliseren van opslagruimte door het comprimeren van de grootte van de back-up van gegevens. disk imaging-mogelijkheden van het programma kunt u een back-up van gegevens op een aantal bestemmingen, met inbegrip van andere stations of computers. Drive spanning laat je ook data te branden over tal van cd’s of dvd’s. Helaas, de software is niet compatibel met cloud storage.

Beschikbare geavanceerde functies, zoals back-verificatie en back-up wachtwoordbeveiliging brengen zekerheid dat uw gegevens met succes is een back-up, maar het ontbreken van een meegeleverde virusscanner van het programma leent zich voor een minder veilige algehele ervaring.

Een gebied waar Macrium Reflect uitblinkt is in herstellen en het herstel functies. De software is in staat om te herstellen hele harde schijf afbeeldingen, het herstel van afzonderlijke bestanden en mappen, het herstel van het bestand paden, en het herstellen van gegevens naar verschillende locaties. Dit kan vooral nuttig zijn voor het krijgen van een back-up and running op een ander apparaat als uw computer fysieke schade heeft geleden of is uit te gaan van de commissie te zijn voor langere tijd.

Het gebruiksgemak van de back-up software is sterk te danken aan de interface van de drag-and-drop-functionaliteit, die zowel beschikbaar wanneer u een back-up en herstel is. Er zijn ook wizards beschikbaar die u kunt wandelen door zowel om ervoor te zorgen u geen essentiële stappen te missen.

Kleine ondernemers zullen tevens Macrium Reflect’s staat planning en rapportage tools, die op maat gemaakte planning van back-ups, een event log tracker en geautomatiseerde e-mailberichten bevatten. Help en ondersteuning kan worden gevonden door middel van veelgestelde vragen, knowledgebase artikelen, een online handleiding en e-mail. Geen live chat of telefonische ondersteuning beschikbaar is.

Macrium Reflect v6 Professional is volledig in staat een back-up van uw computer, bestanden en alle interne instellingen, zodat als je een grote storing lijden zult u niet uw bedrijfskritische gegevens verloren gaan. Het missen van een paar geavanceerde functies, maar de prestaties is nog steeds goed genoeg om te behoren tot de top 10 van beste back-up oplossingen voor kleine ondernemers.