creatief schrijven software – StoryWeaver 2017

StoryWeaver is creatief schrijven software die u begeleidt door middel van een reeks vragen om u te helpen definiëren en schrijf uw verhaal. georganiseerde interface van het product leidt u in een lineair pad van het verhaal van begin tot einde. Deze software kan u helpen langs elke stap van het proces, ongeacht het type project dat u bezig bent.

Overzicht

Het schrijven van software is niet voor iedereen. Het kost veel tijd om de voordelen van de toepassing volledig te leren en volg de stappen om uw creatief schrijven project te voltooien. Het is niet modern of intuïtief. Elke map in de zijbalk tracker heeft een uitgebreide set van instructies die je kunt lezen uit te voeren en het gebruik van de applicatie. De interface is eenvoudig te gebruiken, maar het proces van het leren hoe het te gebruiken is het niet.

Er zijn vier fasen StoryWeaver schepping pad. Ze zijn voorzien van inspiratie, ontwikkeling, expositie en het vertellen van verhalen. De inspiratie helpt u ideeën voor het plot, personages, thema’s en genres te genereren. Development leidt u naar de details toe te voegen en de concrete uitwerking van deze ideeën. De expositie podium laat zien hoe u uw verhaal te onthullen aan uw lezers punt voor punt, en het storytelling podium helpt u een plan om uw verhaal, haar scènes, hoofdstukken en gebeurtenissen zich ontvouwen ontwikkelen.

Deze software biedt een scala aan mogelijkheden om u te begeleiden in de ontwikkeling van personages, conflicten, percelen, instellingen, verhalen en nog veel meer. Echter, het ontbreekt aan instrumenten gevonden in de software hoger gerangschikt op onze lijst, in het bijzonder een tekstverwerker. Hoewel u binnen de applicatie kan schrijven, het systeem ontbeert een echte tekstverwerker. Er is geen spellingcontrole of het aantal woorden. Het ontbreekt ook een woordenboek en thesaurus.

De ingebouwde instructies voor StoryWeaver zijn grondige – misschien te gedetailleerd, maar de klant ondersteuning voor dit product tekortschiet. Uw enige toevlucht, moet u hulp nodig of vragen over de applicatie, is een email te sturen.

Zodra je leert om StoryWeaver gebruiken, kan het helpen u de structuur van uw verhaal te schetsen, evenals het ontwikkelen van personages en verhaallijnen. Echter, het is geen eenvoudig proces om te leren om deze software te gebruiken, en de interface is ouderwets. Je volgt een reeks van folders, elk met zijn eigen set van instructies en vragen om u te helpen elk schriftelijk project te voltooien. Als je tijd en net als lineaire structuur hebben, zal deze software het werk doen.